Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hófesztivál 2016: a hó ünnepe Mátraszentistvánban

2016.01.25. Sípark.hu

Hófesztivál 2016: a hó ünnepe Mátraszentistvánban Egy igazán mozgalmas fesztivál várja a hó, a téli sportok és a fesztiválhangulat szerelmeseit a mátraszentistváni Síparkban, január 28-29-30-án. Több helyszínen, sok fellépővel és sportprogrammal zajlanak majd az események (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, síversenyek).
A Hófesztivál, Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli buli, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat. Minden program és a koncertek is ingyenesek!
A 2016-os Hófesztivál programja
A 2016-os Hófesztivál programja
A Hófesztivál pénteki napján 17:30-tól Király Viktor ad élő koncertet az Alpesi Színpadon. Szombaton délután jön Beliczai Balázs, aki stand up comedy előadásával szórakoztatja a közönséget, majd a Bogi and the Berry élő koncertjét hallgathatjuk meg 17:00 órától.

A Hófesztivál java pedig még csak ezután kezdődik! Az ország egyetlen havas-tüzes látványshowja, a Betyárok tüze produkció, amely egy látványos, pirotechnikai elemekkel tűzdelt lesiklás.
A szombat nap leglátványosabb programja: a Betyárok tüze
A szombat nap leglátványosabb programja: a Betyárok tüze

A kezdőknek külön öröm, hogy a csütörtöki napon ingyenes síoktatás is lesz. Pénteken 14:00-tól kezdődik a Diák Snowboard Bajnokság, amelyen több korosztályban indulhatnak a bátor fiatalok.

Szombati kiegészítő rendezvény a Mátra Ski Classic retró síverseny, ahová elhozhatod a régi faléced és megmutathatod mit tudsz a retró cuccokkal.

Egyedülálló Programhelyszínek

  • Fesztivál Tér: forralt bor, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.
  • Alpesi Színpad: a sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei élményt.
  • Alpesi Terasz: a Hóhatár Hütte előtti teraszon közvetítjük a sípályákon zajló műsorokat, programokat, és itt zajlanak majd a napzáró Aprés-Ski bulik is.
Rendezvényhelyszínek - Nagyításhoz kattints a képre!
Rendezvényhelyszínek - Nagyításhoz kattints a képre!
A Hófesztivál ideje alatt a sípályák meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit, csütörtökön és pénteken 21:00-ig, szombaton pedig 22:00 óráig.

A rendezvény részletei megtalálhatók a https://hofesztival.sipark.hu/ weboldalon!

A tavalyi fesztivál összefoglalója
KOMMENTEK
Pászti Vilmos | 2016.01.27. 19:38
Próbáltam megnézni a tavalyi hófesztiválról készült összeállítást, de úgy tűnik a mozgókép létrehozójának nem volt célja, hogy valóban be is mutassa a tavalyi hófesztivál eseményeit. Neki sokkal fontosabb volt egy trendi katyvaszt összerakni, amin ő bizonyára jót szórakozott, csak éppen nem sokat lehetett látni az egészből. Kedves mozgókép létrehozó kolléga! Biztos, hogy ezt a katyvaszt az érdeklődő nagyközönségnek szánta? Megkérdezett bárkit is, hogy ez az összeállítás hűen bemutatja az ott történt eseményeket? Vagy önjelöltként egy személyben eldöntötte, hogy ez így jó lesz.
Azt csodálom, hogy az oldal üzemeltetője nevét adja ehhez a minősíthetetlen összeállításhoz.
Üdvözlettel: Pászti Vilmos

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.