Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Mátrában lesz a Magyar Diák Snowboard Bajnokság

Válogatott versenyzők is rajthoz állnak Mátraszentistvánban

2016.01.21. MSBSZ

2016. január 29-én a Mátraszentistváni Síparkban küzdenek majd a fiatal snowboardosok a „Magyarország Snowboard Diák Bajnoka” címért. A Magyar Snowboard Szövetség a versenyt az ausztriai Murauból “hozza haza” magyar síterepre, így többek számára válik elérhetővé.
A bajnokság rangját emeli, hogy több válogatott versenyzőnk is jelezte részvételét: a junior snowboardkrosszos Fehér Zsófia (Balassagyarmat) és a freestyle-os Fricz Botond (Kecskemét), valamint az utánpótlás keretből a szintén snowboardkrosszos Hollósy Laura (Budaörs) és Hrustinszky Tamás (Gödöllő). Boti csak a verseny miatt utazik haza Ausztriából, ahol jelenleg az egyik legismertebb snowboard tagozatos iskolába jár.
MSBSZ Diákverseny 2015
MSBSZ Diákverseny 2015
A versenyt a 3 napos Hófesztivál középső napján rendezik. Az indulókat a Burton és a Dakine jóvoltából a bajnoki cím mellett értékes nyeremények is várják. Az országos diákverseny jellegéből adódóan, korcsoportonként az első 3 helyezettek többletpontokat kapnak a felsőoktatási felvételijükhöz. Kiemelt díjazásként a hat legtehetségesebb induló egy ausztriai hosszúhétvégét nyer az Országos Felnőtt Snowboard Magyar Bajnokság és Diák Kupafutamra, melyben a résztvevők edző felügyelete mellett fejleszthetik tovább tudásukat és leshetik el a nagyok technikáját.

Időpont: 2016. január 29. péntek
Helyszín: Sípark Mátraszentistván
Versenyszám:
Banked Slalom
- Döntött kanyarokkal tűzdelt szlalom verseny. Könnyű, mégis élvezetes versenyzési forma. Esélyegyenlőséget biztosít az alpin és freestyle szakág között. A verseny 2 futamos, a két futam közül a gyorsabb idő számít.

Részletes program a Magyar Snowboard Szövetség megújult honlapján található.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.