Menü ≡

A Mátrában lesz a Magyar Diák Snowboard Bajnokság

Válogatott versenyzők is rajthoz állnak Mátraszentistvánban

2016.01.21. | Szerző: Magyar Snowboard Szövetség
2016. január 29-én a Mátraszentistváni Síparkban küzdenek majd a fiatal snowboardosok a „Magyarország Snowboard Diák Bajnoka” címért. A Magyar Snowboard Szövetség a versenyt az ausztriai Murauból “hozza haza” magyar síterepre, így többek számára válik elérhetővé.
h i r d e t é s
A bajnokság rangját emeli, hogy több válogatott versenyzőnk is jelezte részvételét: a junior snowboardkrosszos Fehér Zsófia (Balassagyarmat) és a freestyle-os Fricz Botond (Kecskemét), valamint az utánpótlás keretből a szintén snowboardkrosszos Hollósy Laura (Budaörs) és Hrustinszky Tamás (Gödöllő). Boti csak a verseny miatt utazik haza Ausztriából, ahol jelenleg az egyik legismertebb snowboard tagozatos iskolába jár.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A versenyt a 3 napos Hófesztivál középső napján rendezik. Az indulókat a Burton és a Dakine jóvoltából a bajnoki cím mellett értékes nyeremények is várják. Az országos diákverseny jellegéből adódóan, korcsoportonként az első 3 helyezettek többletpontokat kapnak a felsőoktatási felvételijükhöz. Kiemelt díjazásként a hat legtehetségesebb induló egy ausztriai hosszúhétvégét nyer az Országos Felnőtt Snowboard Magyar Bajnokság és Diák Kupafutamra, melyben a résztvevők edző felügyelete mellett fejleszthetik tovább tudásukat és leshetik el a nagyok technikáját.

Időpont: 2016. január 29. péntek
Helyszín: Sípark Mátraszentistván
Versenyszám:
Banked Slalom
- Döntött kanyarokkal tűzdelt szlalom verseny. Könnyű, mégis élvezetes versenyzési forma. Esélyegyenlőséget biztosít az alpin és freestyle szakág között. A verseny 2 futamos, a két futam közül a gyorsabb idő számít.

Részletes program a Magyar Snowboard Szövetség megújult honlapján található.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »