Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Friss hétvégi körkép a hazai sípályákról

2015.01.30. sielok.hu

Friss hétvégi körkép a hazai sípályákról A friss hónak köszönhetően január 31-én és február 1-én számos hazai síterepen lehet majd síelni. Alábbi cikkünkben röviden összegyűjtöttük, hol lehet síelni itthon ezen a hétvégén. Érdemes kihasználni a remek, friss és természetes havat!
Bánkút: péntek éjjel 5 centivel gyarapodott a hóréteg. A havazás erős szélrohamok kíséretében folyamatos. Amennyiben holnapig még legalább 10 cm hó esik, úgy szombaton 9:00 órakor nyit a síterep! Friss infók a bankut.hu weboldalon!

Dobogókő: itt már pénteken délben kinyitott a síterep, 20-25 cm friss hó van a pályákon.
Eplény: a Nordica Síarénában csütörtökön 20-25 cm friss hó esett, aminek köszönhetően az összes pályát üzembe tudták helyezni, így már több mint 7 km-nyi lejtőn lehet csúszni, üzemel a négyüléses felvonó és mind a 6 húzólift is. Ráadásul szombat délután busz is indul Budapestről közvetlenül a sípályára!
Eplény
Eplény
Kékestető: a folyamatos hóágyúzásnak és a természetes hó segítségének köszönhetően szombat reggeltől teljes felvonóhosszban használható lesz a Déli sípálya. Üzemelni fog a csákányos lift (900 méter) és az oktató lift.

Mátraszentistván: Extrém havazás van most a Mátraszentistváni Síparkban. A természet a kedvünkre jár, mert amíg az ország nagy részén eső esik, itt minden csapadék hó formájában hullik le. Ebben a szezonban még nem láttunk ilyen mennyiségű természetes havat. Reggel óta 10 cm hó hullott és az időjárási modellek szerint a folytatásban is csak havazás lesz. Várhatóan estig újabb 10-15 cm hó fog hullani a Mátrában. A sípályákon jelenleg átlagosan 45-70 cm a hóréteg. Érdemes lesz tehát feljönni, mert a Hófesztivál idején kiváló havon lehet csúszni egész hétvégén.
Mátraszentistván
Mátraszentistván
Nagy Hideg-hegy: 5 év szünet után, az elmúlt napok jelentős havazásának köszönhetően jan. 31-től, szombattól ismét működnek a síliftek. Nagy-Hideghegyen géppel előkészített három pálya és három tányéros sífelvonó várja a sportbarátokat, a Magas-Taxon pedig a tanulópálya fog üzemelni.

Pécs: Pécsett péntek estére várják a havazást, szombat reggeltől egész hétvégén üzemelni fog a sílift!

Sátoraljaújhely: szerencsére a Zemplén Kalandpark sípályáit is elérte a havazás, ráadásul a hóágyúk is dübörögnek! Az 1-es pálya biztosan várja a síelőket, az üzemeltetők pedig folyamatosan dolgoznak a 2-es pálya behavazásán is, remélhetőleg hamarosan ezen is lehet majd csúszni!

Visegrád: a Nagyvillámon már 8-ból 6 lift üzemel, itt is tevékenykedett Holle Anyó, kb. 10 cm friss hó hullott! Összesen közel 1 km-nyi pályán lehet csúszni: reggel 9-től este 10-ig folyamatosan nyitva az 1/A, 2/A, és a bébi pályák, valamint az esti sízésnél a Doppelmayr liftünk is üzemel a 3/A pályával együtt. Szánkózni is lehet, ingyenesen a sípályák melletti dombon!
Legfrissebb magyarországi hójelentés »

Webkamera képek »
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.