Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton este 11-ig lehet síelni Eplényben!

2015.01.28. Intersport Síaréna

Egy igazán fantasztikus, síelős hétvégére készülnek a Nordica Síarénában. Jelentős mennyiségű természetes hó esett az utóbbi időszakban Eplényben, éjszakánként pedig hóágyúkkal gyarapítják a hóréteget. Szombaton éjszakába nyúlóan csúszhatunk a kivilágított pályákon.
Az utóbbi napokban bőven jutott a Bakonyba az égi áldásból. Összesen több, mint 40 cm természetes hó esett. Mindemellett nagyon sok technikai havat is készítettek, így fantasztikus téli körülmények várják a Nordica Síarénába látogatókat.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos és az oktatóliftek. Nyitva tart a síiskola, várják és a sí és snowboard oktatásra jelentkezőket. Üzemel a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn található Das Weltauto Körvár.

Péntek este egy zártkörű rendezvényt tartanak, ezért aznap utoljára 13:40-kor lehet majd használni a felvonókat, és kiszolgálás is csak eddig lesz a vendéglátóhelyeken. Délután 14:00-kor zár a pálya és a kiszolgáló létesítmények.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért másnap Szuperszombatot tartanak. Ez azt jelenti, hogy szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartanak nyitva, és 40% kedvezményt adnak az este 7 és 11 óra között érvényes jegyekre. A szombat esti csúszásra egy buszt is szerveznek Budapestről. A csomagban benne van a síbérlet, az utazási költség, ráadásul néhány ajándékkal is készülnek.

Másnap a pálya normál vasárnapi menetrend szerint 09:00-tól 18:00-ig tart nyitva. A folytatásban is télies időjárásra számíthatunk, minden nap várják a vendégeket. Az üzemeltetők folytatják a hóágyúzást, szeretnék a többi pályát és felvonót is minél előbb üzembe helyezni. Érdemes hétköznapra időzíteni az eplényi síelést, mert ilyenkor kb 15%-kal olcsóbbak a jegyek, mint hétvégeken. 
KOMMENTEK
M61021 | 2015.01.29. 13:47
Jó ez az esti nyitvatartás :) ÉS milyen jeggyel lehet mondjuk végigsíelni a szombatot? Két jeggyel, vagy kétnapossal? A 8 órás jegy eddig is rövid volt egy hosszú naphoz, talán lennének páran, akik bírják. Nem lehetne a 8 órás jegyet napi jeggyé átalakítani?

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.