Menü ≡

Szombaton este 11-ig lehet síelni Eplényben!

2015.01.28. | Szerző: Intersport Síaréna
Egy igazán fantasztikus, síelős hétvégére készülnek a Nordica Síarénában. Jelentős mennyiségű természetes hó esett az utóbbi időszakban Eplényben, éjszakánként pedig hóágyúkkal gyarapítják a hóréteget. Szombaton éjszakába nyúlóan csúszhatunk a kivilágított pályákon.
h i r d e t é s
Az utóbbi napokban bőven jutott a Bakonyba az égi áldásból. Összesen több, mint 40 cm természetes hó esett. Mindemellett nagyon sok technikai havat is készítettek, így fantasztikus téli körülmények várják a Nordica Síarénába látogatókat.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es és a 2-es csákányos és az oktatóliftek. Nyitva tart a síiskola, várják és a sí és snowboard oktatásra jelentkezőket. Üzemel a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn található Das Weltauto Körvár.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Péntek este egy zártkörű rendezvényt tartanak, ezért aznap utoljára 13:40-kor lehet majd használni a felvonókat, és kiszolgálás is csak eddig lesz a vendéglátóhelyeken. Délután 14:00-kor zár a pálya és a kiszolgáló létesítmények.

Mivel pénteken elmarad az esti síelés, ezért másnap Szuperszombatot tartanak. Ez azt jelenti, hogy szombaton 09:00-tól 23:00-ig tartanak nyitva, és 40% kedvezményt adnak az este 7 és 11 óra között érvényes jegyekre. A szombat esti csúszásra egy buszt is szerveznek Budapestről. A csomagban benne van a síbérlet, az utazási költség, ráadásul néhány ajándékkal is készülnek.

Másnap a pálya normál vasárnapi menetrend szerint 09:00-tól 18:00-ig tart nyitva. A folytatásban is télies időjárásra számíthatunk, minden nap várják a vendégeket. Az üzemeltetők folytatják a hóágyúzást, szeretnék a többi pályát és felvonót is minél előbb üzembe helyezni. Érdemes hétköznapra időzíteni az eplényi síelést, mert ilyenkor kb 15%-kal olcsóbbak a jegyek, mint hétvégeken. 
2015.01.29. 13:47:54 M61021
Jó ez az esti nyitvatartás :) ÉS milyen jeggyel lehet mondjuk végigsíelni a szombatot? Két jeggyel, vagy kétnapossal? A 8 órás jegy eddig is rövid volt egy hosszú naphoz, talán lennének páran, akik bírják. Nem lehetne a 8 órás jegyet napi jeggyé átalakítani?
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »