Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóvastagság tippelő verseny Eplényben

2016.01.26. Intersport Síaréna

Az Időkép.hu jóvoltából, a tavalyi hóásó totó mintájára idén is rendeznek hómélység tippelő versenyt a Nordica Síarénában. Tavaly 261 centis volt a hóréteg a kijelölt helyen. Idén már három pontra adhatunk szavazatot. A legjobban tippelők között Festina órákat sorsolnak ki.
Még mindig nagyon vastag a hóréteg Eplényben. Ennek a szemléltetésére az üzemeltetők egy tippelős játékot írtak ki. Kijelöltek három helyet a sípályán, ahol szombaton ásni fognak. Addig mennek lefelé, amíg el nem érik a talajt, majd ezután megmérik a hó vastagságát. Mindhárom helyre külön értéket becsülhetünk a játékban, a legjobban tippelők között értékes Festina órákat, valamint sípálya belépőket sorsolnak ki.

Természetesen aki elmegy síelni és saját szemével nézi meg a kijelölt helyeket, az nagyobb eséllyel indul a játékon. Hétköznap kiváltképp megéri Eplénybe látogatni, mert ilyenkor kedvezőbbek a jegyárak és a pályákon is kevesebben vannak. Várakozás nélkül lehet körözni a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval, az 1-es csákányossal és a T1 lifttel. Még mindig vastag a hó a pályákon. Nagyon jó minőségben síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, a 4-es, a 6-os, a 7-es és a T1 pálya.

A játékról részletesebben itt olvashatunk.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.