Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Május 25-én kezdődik a nyári szezon Lackenhofon

2019.05.24. sielok.hu

2019. május 25-én indul a nyári szezon Lackenhofon a Nagy-Ötscherre közlekedő kétüléses felvonó megnyitásával. Az Ötscherschutzhaus is várja első nyári vendégeit a felvonó hegyállomásánál 1418 méteren. Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a 23. Josef-Steiner-Ultramaraton is, ahol a legjobb hegyi futók mérik össze tudásukat.
Családi kirándulás az Ötscheren | Fotó:  Peter Faschingleitner
Családi kirándulás az Ötscheren | Fotó: Peter Faschingleitner

Nyári szezonstart az Ötscheren Ultramaratonnal

„Az Ultramaraton óriási kihívás a hegyi futók számára, mindemellett a nézőknek is egy rendkívül izgalmas élmény, a legjobb hegyi futókat a versenyben figyelemmel kísérni.” – mondja Andreas Buder, az "Ötscherlifte"/Ötscher felvonótársaság vezetője.
Május 25-én és 26-án a futók két különböző versenytávon mérkőznek meg egymással. Szombaton 50 km-es távon csaknem 2.000 méteres szintkülönbséget kell leküzdeni, majd a következő napon még 20 km és kb. 1.150 méter szintkülönbség vár a versenyzőkre. A legnagyobb kihívás a „Rauher Kamm” hegymászós szakasza.

Részletes információk: www.oetschermarathon.at
2019. május 25-én indul a nyári szezon a Nagy-Ötscherre közlekedő kétüléses felvonó megnyitásával. Fotó: Lackenhof am Ötscher
2019. május 25-én indul a nyári szezon a Nagy-Ötscherre közlekedő kétüléses felvonó megnyitásával. Fotó: Lackenhof am Ötscher

Új 3D íjász ösvény - élmény az egész családnak

2019. május 30-án nyílik meg az új 3D-s íjász ösvény Lackenhofon. Kezdők és haladók egyaránt kipróbálhatják az íjászat élményét 40 különböző 3D-s célponton. A két idilli, 2 km hosszú ösvény a kétüléses Nagy-Ötscher felvonó völgyállomásánál kezdődik, közvetlenül az „Ötscher Schirmbarnál”, és a Weitentalban vezet végig romantikus bükkerdőkön keresztül. Akinek nincs saját felszerelése, lehetősége nyílik kölcsönzésre is.

Részletes információk: www.3d-bogenparcours-oetscher.at
Natascha Stiefsohn - 3D íjász ösvény Lackenhof am Ötscheren
Natascha Stiefsohn - 3D íjász ösvény Lackenhof am Ötscheren
Az új íjászpálya május 30-tól október 26-ig lesz nyitva, minden nap 8-tól 17 óráig.
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.