Menü ≡

Május 25-én kezdődik a nyári szezon Lackenhofon

2019.05.24. | Szerző: sielok.hu
2019. május 25-én indul a nyári szezon Lackenhofon a Nagy-Ötscherre közlekedő kétüléses felvonó megnyitásával. Az Ötscherschutzhaus is várja első nyári vendégeit a felvonó hegyállomásánál 1418 méteren. Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a 23. Josef-Steiner-Ultramaraton is, ahol a legjobb hegyi futók mérik össze tudásukat.
h i r d e t é s

Nyári szezonstart az Ötscheren Ultramaratonnal

„Az Ultramaraton óriási kihívás a hegyi futók számára, mindemellett a nézőknek is egy rendkívül izgalmas élmény, a legjobb hegyi futókat a versenyben figyelemmel kísérni.” – mondja Andreas Buder, az "Ötscherlifte"/Ötscher felvonótársaság vezetője.
Május 25-én és 26-án a futók két különböző versenytávon mérkőznek meg egymással. Szombaton 50 km-es távon csaknem 2.000 méteres szintkülönbséget kell leküzdeni, majd a következő napon még 20 km és kb. 1.150 méter szintkülönbség vár a versenyzőkre. A legnagyobb kihívás a „Rauher Kamm” hegymászós szakasza.

Részletes információk: www.oetschermarathon.at
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Új 3D íjász ösvény - élmény az egész családnak

2019. május 30-án nyílik meg az új 3D-s íjász ösvény Lackenhofon. Kezdők és haladók egyaránt kipróbálhatják az íjászat élményét 40 különböző 3D-s célponton. A két idilli, 2 km hosszú ösvény a kétüléses Nagy-Ötscher felvonó völgyállomásánál kezdődik, közvetlenül az „Ötscher Schirmbarnál”, és a Weitentalban vezet végig romantikus bükkerdőkön keresztül. Akinek nincs saját felszerelése, lehetősége nyílik kölcsönzésre is.

Részletes információk: www.3d-bogenparcours-oetscher.at
Az új íjászpálya május 30-tól október 26-ig lesz nyitva, minden nap 8-tól 17 óráig.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »