Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Őrült futam után a versenyzőről nevezték el az ugratót

2016.11.03. Bata Attila

Tavaly az egész világot bejárta az a rövid kis videó, amelyben Christof Innerhofer elvisz egy lesiklókaput, majd balszerencséjére a kapu molinója beleakad a síszemüvegébe. Az olasz síelő a szövettel és a hozzátartozó rúddal együtt száguldott 140 km/órás sebességgel.
Emlékszik még valaki erre a videóra?

Körülbelül fél percen át volt kénytelen cipelni "útitársait" Innerhofer. A menet érdekessége, hogy így is a negyedik helyen ért be a célba. Az esetet az egész világon bemutatták.

Az eset utóélete, hogy a Santa Caterina-i pálya üzemeltetője úgy döntött, hogy azt az ugratót, ahol az egész kaland kezdődött ezentúl Innerhoferről nevezi el. Korábban már magát a pályát is egy hírességről, az olaszok egykori nagyszerű síelőjéről, Deborah Compagnoniról nevezték el.

Az érintett örült a furcsa keresztelőnek és már alig várja, hogy ezen a pályán versenyezzen. Az ugratót korábban Kakasugratónak (Salto del Gallo) hívták, amely mostantól Salto Innerhofer.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Chalet Gardenia csillagcsillag
A Chalet Gardenia összesen 8 db 3, 4 és 5 személyes nappali+hálószobás apartmant kínál a bormiói síliftektől kb. 10 percre gyalogosan. A sílift a ház elől megálló síbuszokkal is megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.