Pamporovoban lesz a Síoktatók Világtalálkozója

2019.03.05. 2019.03.14. síelők.hu | frissítve: 2019.03.14.

A világ síoktatói négyévente találkoznak, mindig más országban. Az előző kongresszust a dél-amerikai Cerro Castorban rendezték. 2019. március 17-22 között a bulgáriai Pamporovo ad otthont a síszakma fontos eseményének.
Az SMSz democsapata
Az INTERSKI Kongresszusra 28 fős SMSZ Delegáció utazik: kiképző oktatók, a democsapat tagjai és a szakmai programok iránt érdeklődő SMSZ síoktatók. - tájékoztatott dr. Egri Katalin, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnöke. A delegáció vezetője dr. Dosek Ágoston lesz. A magyar csapat két workshoppal és előadással, demo show-val és technikai bemutatókkal készül a kongresszusra.
Dalos Péter és dr. Dosek Ágoston
Dr. Dosek Ágoston és Dalos Péter a sífutás és a lesiklás oktatásának kapcsolatáról tartanak workshopot.

Bojkó Balázs a símozgás elemzését segítő legújabb tecnhológiákat ismerteti előadásában.

Dr. Béki Piroska, Tettamanti Gábor és Pásztory Gábor a síoktatás egészséges alapozását segítő Strong Base metodikát mutatják be egy előadás és workshop keretében.

Fábián Attila a Magyar Paralimpiai Bizottság küldöttjeként a fogyatékkal élők sí-, és snowboardoktatásával kapcsolatos szekció programjain vesz részt.

A magyar síoktató szakmát egy 12 főből álló democsapat képviseli a pamporovoi demo bemutató show-kon.
A Hungarian Interski Demo Team edzője és koreográfusa: Polacskó Dániel A csapat tagjai: Bojkó Balázs, Czifra Katalin, Fódi Gábor, Hargitai László, Hodován Zsuzsanna, Koloszár Balázs, Lakatos Péter, Szende Lilla, Szénási Virág, Végh András, Vass Judit.

Az Interski Kongresszus programja keretében az Interski és alszervezetei (IVSI, ISIA, IVSS) közgyűlést tartanak. Az Interski közgyűlésén dől majd el, hogy 4 év múlva mely ország rendezheti a következő Interski Kongresszust. Tudomásunk szerint Kitzbühel és Levi pályázik.

További infók az INTERSKI kongresszus honlapján: http://interski2019.net/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.