Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ischgl: Lenny Kravitz koncert zárja a síszezont

2019.04.25. Bata Attila

Az egyik legjobb osztrák síterep a sípályák előkészítése mellett az idén is kiemelt figyelmet fordított a programok megszervezésére. A szezonban számos nagysikerű koncertet szerveztek, és szezonzárásra az amerikai Lenny Kravitz érkezik, aki április 30-án ad koncertet a tiroli síterepen.
A Top of the Mountain koncertek évek óta a legnagyobb neveket vonzzák a síterep 2320 méteres magasságában megépített színpadára. Robbie Williams, Elton John és a számos híresség után az idén a szervezők az 54 éves amerikai szárral búcsúztatják a szezont.
A koncert helyszíne. Idén is havasak a környező hegyek
A koncert helyszíne. Idén is havasak a környező hegyek
A koncertre április 30-án, kedden, 13 órakor kerül sor. A korábbi évek szokásainak megfelelően a koncert napján különleges napijegyet lehet vásárolni. A 115 euróba kerülő napijegy egyben belépőjegy a koncertre és síbérlet az adott napra is.
A koncert előtt 20 perccel különleges légi bemutatóra készülnek a szervezők. A Red Bull Skydive Team extrémsportolói szárnyasruhában (wingsuit) mutatnak be formációs ugrást, valamint az osztrák hadsereg repülőgépei tartanak bemutatót.

A síterepen egy nappal később, május elsején ér véget az idei szezon. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.