Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Csinos és lenge öltözetű síoktatók naptárja

2013.10.18. | Szerző: Bata Attila
Hagyományosan minden év októberében eljön az a pillanat, amikor a síoktatók kendőzetlenül is közel kerülnek a nagyközönséghez. Nincs itt szó Euró-tesztről, támasztott lendületről vagy egyéb szakmai dolgokról, csakis a (fél)meztelen valóság jeleneik meg a síoktatók szokásos naptárjában.
h i r d e t é s
Már hagyomány, hogy a férfi és női síoktatók lenge öltözékben pózolnak Hubertus Hohenlohe herceg naptárában. A síoktatókon kívül minden évben van egy-két csemege a naptárban, ahogy az előző években a versenyző Julia Mancuso, Marco Büchel vagy Marc Girardelli tűntek fel a naptárakban.

Az idei válogatásban a tavalyi Miss Austria, Amina Dagi pózol 3000 méter magasan a Dachstein-gleccser kilátóján. Mellette az osztrák síelő Rainer Schönfelder is bekerült a férfi változatba, az ő meghívása teljesen adta magát, hiszen már fénykorában is szeretett csupán egy szál síbakancsban és síszemüvegben száguldozni a lejtőkön. Nem pontosan emlékszem, de az is lehet, hogy még sál is volt rajta …

A 2014-es naptár képei ismét a legjobb síterepeken készültek, a már említett Dachstein mellett a hobbisíelők érdekes fotózásokat láthattak Garmisch, az Arlberg, Brandnertal, Cortina, Libanon síterepein, de még a zermatti Matterhorn közelében is.

A csodás Matterhorn
A naptárakból limitált módon csak ezer darabot adnak el, aki siet ezen a weboldalon még 67 svájci frankért (kb. 16 ezer forint) megrendelheti kedvenc verzióját.

2013.10.18. 11:25:29 csabor
Eddig azt gondoltam, hogy nem vagyok fázékony, de most látom, hogy nem férek be az élmezőnybe.
2013.10.18. 15:29:03 Pipis Bernát
Erről jut eszembe!
Lányokat keresünk teljes szezonba síoktatói munkakörbe az URBANHOF panzióba!! :-)
2013.10.19. 14:00:54 Sznelli
A pasik közül a hármas és a hetes csúcssuper!! :D Jöhet!!! :D
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »