Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: december 1-re tervezik a nyitást

2018.11.28. 2018.11.29. Bata Attila | frissítve: 2018.11.29.

Az elmúlt napokban ismét erőteljesen hóágyúznak a legnagyobb szlovák síterepen. A hóágyúzást már november közepén elkezdték, de az utóbbi napokban le kellett állniuk a kedvezőtlen időjárás miatt. A jelenlegi tájékoztatás szerint december elsején nyit a síterep északi oldala.
Néhány pályával, de szombaton már szeretnék megkezdeni a szezont. Az üzemeltetők felhívják a figyelmet, hogy egyelőre csak korlátozottan lehet síelni, néhány pályát tudnak megnyitni, azokon is változó lehet a hóminőség.

A két nappal ezelőtti tervek szerint az északi oldalon a Biela Púť (13-as kék), Májová (2-es piros Priehyba és Jasná között) és Pretekárska (1-es piros Priehyba és Záhradky között), míg a délin a Zjazdárska (33a) és a Panoráma (34b) pályákat nyitották volna meg a hétvégére.

Ez mára megváltozott és csak az északi oldal három pályáján, összesen kb. 3 kilométer hosszan lehet síelni. A síterep szerint a pályákon kb. 30 cm vastag a hó, jó és korlátozottan használható pályaszakaszokra kell készülni.

A jasnai szezonnyitó hétvégén munkatársunk is ott lesz, a helyszínről jelentkezünk majd havas képekkel!
KOMMENTEK

Szállástippek
Chata Zázvor
Skandináv típusú, fából épült turistaszállás Chopok/Jasná sípályáinak déli oldalától 1300 méterre. Szobák közös fürdőszobával és apartmanok saját fürdővel. Szolgáltatások: reggeli, bár/étterem, társalgószoba, sítároló, síkölcsönző, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Talberg apartmanok
Újonnan átadott, különleges építészeti kialakítású, modern berendezésű, önellátó 2-4 fős apartmanok az erdő szélén, Tále sífelvonójától 2 km-re, szép kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.