Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jelmezes síeléssel indult a szezon Japánban

2021.10.26. Bata Attila

Túl nagy tétekben az idén sem kellett volna fogadni, hogy melyik síterep kezdi meg először a szezont Japánban. Október 22-én idén is a Fudzsi (Fuji) hegy mellett található Snowtown Yeti síterepén nyitották meg a japán szezont. Ahogy a mostanival együtt, minden évben az elmúlt 23 évben!
Jelmezek minden stílusban
Jelmezek minden stílusban
A síterep nagyon fontosnak tartja, hogy minden évben itt lehessen síelni először. Ehhez a technikával is rendelkeznek. A hőmérsékletek még nem alkalmasak a hóágyúzásra, de már korábban is beszereztek olyan hókészítő gépet, amely nulla fok feletti hőmérsékleteken is képes havat gyártani. Természetesen termelékenységben nem veszi fel a versenyt a hóágyúkkal, de azokból ezen a hőmérsékleten csak víz jönne ki.
A szűkösebb kapacitás miatt az üzemeltetőknek 11 napra volt szükségük, hogy a pályát a videóban látható minőségben elkészítsék. Éjjel-nappal működött a hógyár, így sikerült az egykilométeres pályát teljes hosszában, de csak 8-10 méteres szélességében beteríteni kb. 70 cm vastag hóval.
Az első napon mindenki ingyen síelhetett, aki valamilyen maszkban érkezett, ez a magyarázat a furcsa öltözékekre a képen és a videókban. Bár a cosplay országában nem nagyon kell motiválni az embereket egy jelmezes beöltözésre. Körülbelül 400 lelkes síelő és snowboardos nyitotta meg a szezont.
A síterep további pályáit várhatóan decemberre készítik el.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.