Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jelmezes síeléssel indult a szezon Japánban

2021.10.26. Bata Attila

Túl nagy tétekben az idén sem kellett volna fogadni, hogy melyik síterep kezdi meg először a szezont Japánban. Október 22-én idén is a Fudzsi (Fuji) hegy mellett található Snowtown Yeti síterepén nyitották meg a japán szezont. Ahogy a mostanival együtt, minden évben az elmúlt 23 évben!
Jelmezek minden stílusban
Jelmezek minden stílusban
A síterep nagyon fontosnak tartja, hogy minden évben itt lehessen síelni először. Ehhez a technikával is rendelkeznek. A hőmérsékletek még nem alkalmasak a hóágyúzásra, de már korábban is beszereztek olyan hókészítő gépet, amely nulla fok feletti hőmérsékleteken is képes havat gyártani. Természetesen termelékenységben nem veszi fel a versenyt a hóágyúkkal, de azokból ezen a hőmérsékleten csak víz jönne ki.
A szűkösebb kapacitás miatt az üzemeltetőknek 11 napra volt szükségük, hogy a pályát a videóban látható minőségben elkészítsék. Éjjel-nappal működött a hógyár, így sikerült az egykilométeres pályát teljes hosszában, de csak 8-10 méteres szélességében beteríteni kb. 70 cm vastag hóval.
Az első napon mindenki ingyen síelhetett, aki valamilyen maszkban érkezett, ez a magyarázat a furcsa öltözékekre a képen és a videókban. Bár a cosplay országában nem nagyon kell motiválni az embereket egy jelmezes beöltözésre. Körülbelül 400 lelkes síelő és snowboardos nyitotta meg a szezont.
A síterep további pályáit várhatóan decemberre készítik el.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.