Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
RENDBEN
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
SÍTEREPAJÁNLÓ
Schladming-Dachstein
Nyári kártyával több mint 100 ingyenes program!
Mölltal gleccser
Nyári síelés és Karintia kártya 160+ ingyenes programmal!
Bohinj - Vogel
Aktív csomagok a gyönyörű Bohinji-tó körzetében!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Jól haladnak a fejlesztésekkel Eplényben

2017.09.05. | Frissítve: 2017.09.05. | Szerző: Intersport Síaréna
Számos fejlesztéssel találkozhatnak az idei szezonban a Síarénába látogató vendégek. A legjobban várt újításokkal, az új lift megépítésével és a hetes pálya kibővítésével, jól haladnak az üzemeltetők, de ezen kívül számos más érdekességről is érkezett hír Eplényből.
Íme, az üzemeltetők helyzetjelentése a jelenlegi helyzetről:

A sielok.hu-n már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásokról. Már sokan várják, hogy minél hamarabb megérkezzen a tél, újra előkerüljenek a sí- és snowboard felszerelések. Ezzel mi is így vagyunk, és egyáltalán nem ülünk a babérjainkon!

Folyamatosan haladunk a fejlesztéseinkkel, épül a kétüléses felvonó, és egyéb kisebb-nagyobb korszerűsítést is végrehajtunk az idén!

Új kétüléses felvonó

Az új kétüléses felvonónk július végén érkezett meg hozzánk, Eplénybe, és azóta nagyon szépen haladunk az építéssel. Mire ideértek az alkatrészek, addigra már elkészült az A7-es pályánk meghosszabbítása, így nem volt akadálya, hogy egyből elkezdjük az oszlopok alapozását.

Hétről-hétre egyre szebb a látvány, felkerültek az oszlopok az alapokra, majd a szerelvények az oszlopok tetejére, ahol majd a felvonókötél és rajtuk a székek fognak futni.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Szépen rajzolódik ki az új sípálya végleges kinézete, ugyanis a fenti fordító állomás és a lenti indító állomás alapja is elkészült már, valamint a falakat is gyorsan felhúzzuk.

További érdekesség, hogy a fenti fordító állomás épületében egy új ratrak garázs is helyet kap majd.

Tartjuk az ütemtervet, így a 2017-2018-as szezon kezdetekor, ha továbbra is minden jól megy, át tudjuk adni az új pályaszakaszt és a felvonót is.

Megnöveltük a hógyártás kapacitását

Az új pályaszakasz miatt a háttérrendszert is fejlesztenünk kellett. Az eddigi hógyártó kapacitásunkat másfélszeresére növeljük egy teljesen új szivattyúállomás építésével, valamint további 5 db új hóágyú beszerzésével.

Az új hóágyúk, illetve a rendszer, nem csak a hógyártó kapacitás növelése miatt számít nagy fejlesztésnek. Az új hóágyúk már opcionális automata hógyártó rendszerrel lesznek felszerelve, így megkönnyíti a kollégák munkáját, és optimalizálja az energia és víz felhasználást.

Karbantartások a sípályán

Nem unatkozunk a sípályán a nyári szezonban sem, ugyanis a téli szezonra már nyár közepén elkezdtük a megfelelő karbantartások végrehajtását.
Az Audi Sport négyüléses felvonón folyamatosan cseréljük (a nyári üzem mellett) a görgőket, valamint kezeljük és cseréljük a meglévő fa felületeket, hogy a lehető legjobb minőséggel találkozzatok nálunk télen.

Még több felszerelés a kölcsönzőben

Idén újabb felszerelések kerülnek beszerzésre, így több mint 500 pár sí és snowboard felszerelés kerül majd az Intersport Síkölcsönzőbe a 2017-2018-as síszezonra! Ez azt jelenti, hogy tökéletesítjük a kiadható felszerelések összetételét az elmúlt szezon tapasztalatai alapján. Éppen ezért nálunk, az Intersport Síarénában senki nem marad majd felszerelés nélkül!

Szezonbérletek

Már nincs sok hátra és kezdődik a tél, jön a hideg, ezzel együtt elkezdjük mi is a várva várt szezonbérletek értékesítését! Várhatóan október elején már tudtok szezonbérletet vásárolni nálunk és a kijelölt helyeken, vagy az interneten, hogy sorban állás nélkül tudj síelni a 2017-2018-as szezonban.

Rengeteg egyéb, kisebb horderejű fejlesztésen is dolgozunk a sípályán, hogy kényelmesebb legyen számotokra a síelés, és hogy a legjobban érezzétek magatokat Magyarország legnagyobb sípályáján!

További hírek a fejlesztésekről hamarosan érkeznek!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a síelők.hu friss híreit és síelőknek szóló aktuális ajánlatait.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 39 vendég és 3 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...