Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jól haladnak a fejlesztésekkel Eplényben

2017.09.05. Intersport Síaréna

Számos fejlesztéssel találkozhatnak az idei szezonban a Síarénába látogató vendégek. A legjobban várt újításokkal, az új lift megépítésével és a hetes pálya kibővítésével, jól haladnak az üzemeltetők, de ezen kívül számos más érdekességről is érkezett hír Eplényből.
Íme, az üzemeltetők helyzetjelentése a jelenlegi helyzetről:

A sielok.hu-n már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásokról. Már sokan várják, hogy minél hamarabb megérkezzen a tél, újra előkerüljenek a sí- és snowboard felszerelések. Ezzel mi is így vagyunk, és egyáltalán nem ülünk a babérjainkon!

Folyamatosan haladunk a fejlesztéseinkkel, épül a kétüléses felvonó, és egyéb kisebb-nagyobb korszerűsítést is végrehajtunk az idén!

Új kétüléses felvonó

Az új kétüléses felvonónk július végén érkezett meg hozzánk, Eplénybe, és azóta nagyon szépen haladunk az építéssel. Mire ideértek az alkatrészek, addigra már elkészült az A7-es pályánk meghosszabbítása, így nem volt akadálya, hogy egyből elkezdjük az oszlopok alapozását.

Hétről-hétre egyre szebb a látvány, felkerültek az oszlopok az alapokra, majd a szerelvények az oszlopok tetejére, ahol majd a felvonókötél és rajtuk a székek fognak futni.
Szépen rajzolódik ki az új sípálya végleges kinézete, ugyanis a fenti fordító állomás és a lenti indító állomás alapja is elkészült már, valamint a falakat is gyorsan felhúzzuk.

További érdekesség, hogy a fenti fordító állomás épületében egy új ratrak garázs is helyet kap majd.

Tartjuk az ütemtervet, így a 2017-2018-as szezon kezdetekor, ha továbbra is minden jól megy, át tudjuk adni az új pályaszakaszt és a felvonót is.

Megnöveltük a hógyártás kapacitását

Az új pályaszakasz miatt a háttérrendszert is fejlesztenünk kellett. Az eddigi hógyártó kapacitásunkat másfélszeresére növeljük egy teljesen új szivattyúállomás építésével, valamint további 5 db új hóágyú beszerzésével.

Az új hóágyúk, illetve a rendszer, nem csak a hógyártó kapacitás növelése miatt számít nagy fejlesztésnek. Az új hóágyúk már opcionális automata hógyártó rendszerrel lesznek felszerelve, így megkönnyíti a kollégák munkáját, és optimalizálja az energia és víz felhasználást.

Karbantartások a sípályán

Nem unatkozunk a sípályán a nyári szezonban sem, ugyanis a téli szezonra már nyár közepén elkezdtük a megfelelő karbantartások végrehajtását.
Az Audi Sport négyüléses felvonón folyamatosan cseréljük (a nyári üzem mellett) a görgőket, valamint kezeljük és cseréljük a meglévő fa felületeket, hogy a lehető legjobb minőséggel találkozzatok nálunk télen.

Még több felszerelés a kölcsönzőben

Idén újabb felszerelések kerülnek beszerzésre, így több mint 500 pár sí és snowboard felszerelés kerül majd az Intersport Síkölcsönzőbe a 2017-2018-as síszezonra! Ez azt jelenti, hogy tökéletesítjük a kiadható felszerelések összetételét az elmúlt szezon tapasztalatai alapján. Éppen ezért nálunk, az Intersport Síarénában senki nem marad majd felszerelés nélkül!

Szezonbérletek

Már nincs sok hátra és kezdődik a tél, jön a hideg, ezzel együtt elkezdjük mi is a várva várt szezonbérletek értékesítését! Várhatóan október elején már tudtok szezonbérletet vásárolni nálunk és a kijelölt helyeken, vagy az interneten, hogy sorban állás nélkül tudj síelni a 2017-2018-as szezonban.

Rengeteg egyéb, kisebb horderejű fejlesztésen is dolgozunk a sípályán, hogy kényelmesebb legyen számotokra a síelés, és hogy a legjobban érezzétek magatokat Magyarország legnagyobb sípályáján!

További hírek a fejlesztésekről hamarosan érkeznek!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.