Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun és Tignes gleccsere is kinyit a hétvégére!

2014.10.03. Bata Attila

Két újabb nagyágyú csatlakozik a már üzemelő síterepekhez az Alpokban ezen a hétvégén. Már sokan várják a közkedvelt kapruni (Kitzsteinhorn) gleccser pénteki megnyitóját. A Tignes feletti gleccser (Grande Motte) megnyitásával pedig az első francia síterep nyílik meg az idei szezonban!
Már szeptember 24. óta biztosnak tűnik, hogy október 3-án, pénteken lehet síelni a salzburgi Kitzsteinhorn gleccseren. Az első napokban a Keels lift melletti pályákat lehet majd használni. Az igazi, hivatalos megnyitóra egy zenei fesztivállal majd a november 7-9-i hétvégén kerül sor, a részletes program itt található.

A jelenlegi időjárási előrejelzések szerint a következő napokban jobbára napos idővel számolhatunk a gleccseren, amelyet csak rövidebb időszakokra szakít meg majd felhősödés vagy csapadék.

Szombaton, október 4-én nyílik meg az első francia síterep, a Tignes feletti Grande Motte gleccser. Itt 3032 és 3456 méter között körülbelül 20 kilométernyi pályát ígérnek az üzemeltetők. A lentebbi, Tignes / Val d’Isére, pályák megnyitására még november végéig várni kell.

Az Alpok további nyitva tartó gleccsereiről itt írtunk korábban
KOMMENTEK

Szállástippek
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (9)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.