Menü ≡

Kapruni gleccser: nyitás szombaton!

2019.10.09. | Szerző: Stani
Szombaton kezdetét veszi a szezon a Salzburg tartománybeli gleccseren is. Mindjárt az első napon egy egész jó kis kínálat várja a síelőket, ami - ahogy a többi osztrák gleccser síterepen, így itt is- bővül a következő hetekben.
h i r d e t é s
Október 2. óta tél van a magasabb osztrák hegyekben; mínuszok és szinte folyamatos kisebb-nagyobb havazások. Az intenzív hóágyúzásnak, a friss hónak és a tavalyi hódepók kiterítésének köszönhetően a hétvégén kezdetét veszi a síszezon a salzburgi gleccseren.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A sípályákhoz a Gletscherjet 1 és 2 kabinosokkal juthatunk fel. Az Alpincentertől (2450 m) a Gletscherjet 3 nyolcüléses és kabinos áll üzembe. A gleccseren és közvetlen környékén a Gletscherjet 4 kabinos, továbbá a Schneehasen tányéros, Magnetköpf és Kitz gleccserliftek várjak a téli sportolókat. A kilátók és a sípályák közt a gleccsersikló is üzemel.
A sípályák közül a 4a, 4b, 4c, 1a, 1b, 1-es lesz üzemben, illetve várhatóan egészen az Alpincenterig (2450m) csúszhatunk. Friss hír, miszerint a funpark is nyit.
Az elmúlt napok tapasztalatai, illetve a szerdáról csütörtökre várható 20-25 cm friss hó alapján remek hóviszonyok várhatók a nyitó hétvégén, ugyanez elmondható a többi osztrák gleccserre is.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »