Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kardio tanösvényt avattak Kékestetőn

2020.09.09. sielok.hu

Kékestetőn ünnepélyes keretek között átadásra került egy 25 millió forint összértékű pályázat részeként megvalósult kardió ösvény, amely a felnőtt és senior korosztályt számára elsősorban az egészségmegőrzésre és regenerációra kínál alternatívát.
Fotó: Kékestető Nonprofit Kft.
Fotó: Kékestető Nonprofit Kft.
A kardió ösvény a budapesti Szent Ferenc kórház szakmai együttműködésével jött létre. Az érdeklődők egészségi állapotuknak megfelelően három nehézségi szintű, eltérő hosszúságú és szintemelkedést tartalmazó, jelzett útvonalon tehetnek rövid kirándulást Kékestető környezetében. A kardió körutak megismerését többek között a csúcskő közelében elhelyezett információs tábla segíti.
Fotó: Kékestető Nonprofit Kft.
Fotó: Kékestető Nonprofit Kft.
A kékestetői kardió túraútvonal átadásával elsősorban szív- és érrendszeri betegséggel vagy magasvérnyomás-betegséggel élők, illetve cukorbetegek betegségmegelőzése a cél, ugyanakkor azok számára is ajánlott, akiknek egyszerűen csak fontos az egészségmegőrzés.
Fotó: sielok.hu
Fotó: sielok.hu
"Bár a téli hónapok szeptember elején távolinak tűnnek, azonban a síelés fontos eleme a kékestetői kikapcsolódásnak és a téli sportokat kedvelőknek. Szintén a projekt keretében történt téli síeszközök beszerzése elsősorban a téli rendezvények, versenyek lebonyolítását segíti, illetve a kölcsönözhető sífelszereléseknek köszönhetően saját felszerelés nélkül is lehet élvezni a téli sportokat hazánk egyik legnagyobb síközpontjában." - áll a Kékestető Nonprofit Kft. közleményében.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.