Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elkészült az új játszótér Kékestetőn

2020.03.12. sielok.hu

Magyarország legmagasabb pontját, a minden évszakban közkedvelt 1014 méter magas Kékestetőt évente több százezer látogató keresi fel a Mátrában. A terület a jelentős turisztikai terhelés miatt megújításra szorul. A helyszínen több szolgáltatást is üzemeltető Kékestető Nonprofit Kft. legutóbb a hegyi játszóteret újította fel.
A fejlesztés eredményeként egy modern eszközökkel felszerelt játszótér várja a kisgyermekes családokat a Tető étterem mellet. Az új játékok tartós alapanyagokból készültek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az új hintákat, csúszdát és mászókát a kisebbek és a nagyobbak is tudják használni. Az északi és keleti oldalán határolt játszóteret csak 14 éven aluliak vehetik igénybe szülői felügyelet mellett.

A Széchenyi 2020 programban megvalósuló projektben a Kékestető Nonprofit Kft. a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül, a TOP-7.1.1-16-H-038-4 Szabadidős egészségfejlesztési infrastruktúra fejlesztése című pályázati felhívásra benyújtott, ’Kékestető, egészségfejlesztés a csúcson’ című projektjével 25 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.

A Kékestető Nonprofit Kft.-nek jelen fejlesztéssel is elsődleges célja, hogy minél többen ismerjék meg Magyarország egyetlen magaslati klímájú gyógyhelyét, ahol a vendégek aktív időtöltésükkel hozzájárulnak saját egészségi állapotuk megőrzéséhez és javításához. - áll a ma kiadott sajtóközleményben.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.