Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Katschberg: petárda robbant a pályamunkás kezében

2013.01.02. | Szerző: Bata Attila
Katschberg: petárda robbant a pályamunkás kezében Nagyon rosszul, három súlyos balesettel kezdődött az újév az osztrák Katschberg síterepén. Kora reggel petárda robbant fel egy takarító pályamunkás kezében, később egy 40 cm hosszú fadarab fúródott egy síelő hátába, majd egy hölgy csuklója tört el egy ütközés következtében.
h i r d e t é s
Megdöbbentő, hogy az emberi felelőtlenségnek milyen hatásai vannak másokra. Újév első reggelén egy pályamunkást ért baleset egy korábban fel nem robbant pirotechnikai eszköz miatt. Kedd reggel három pályamunkás az egyik lift völgyállomása melletti pályarészt próbálta megtisztítani a szilveszteri éjszaka alatt összegyűlt szeméttől.

Az egyik 27 éves pályamunkás kezében felrobbant egy összegyűjtött petárda, a pályamunkást súlyos sérülésekkel azonnal a klagenfurti klinikára kellett szállítani. A közelben tartózkodó kollégája szintén orvosi segítségre szorult, ő hallássérülést szenvedett.

Sajnos ezzel még nem volt vége a sípályákon szokatlan baleseteknek. Dél körül egy helyi 28 éves hölgy esett olyan szerencsétlenül, hogy a pálya melletti hófogó kerítésben kötött ki. Ott egy kb. 40 cm hosszú fadarab fúródott a hátába, amelyet motoros fűrésszel kellett elvágni, hogy helikopterrel kórházba lehessen szállítani.

Még egy sípályákon „szokásosnak” mondható baleset is történt Katschbergen az év első napján. Egy 39 éves német hölgyet gázoltak el hátulról, és a hölgy az esés közben eltörte az egyik csuklóját. A feltehetően szlovén síelő megadta a nevét és telefonszámát, a rendőrség ennek alapján próbálja beazonosítani az illetőt.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »