Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Friss hó és a Csík zenekar a hétvégén Kékestetőn

2010.11.24. 2010.11.27. | frissítve: 2010.11.27.

Friss hó és a Csík zenekar a hétvégén Kékestetőn Advent első vasárnapján, 2010. november 28-án a az előrejelzések szerint friss hó és a Csík zenekar várja az érdeklődőket a Kékestetőn, kirakodó vásárral és egy hatalmas máglyával. A Csík zenekar koncertjére és minden programra a belépés ingyenes!
A Magyar Síakadémia , mint ötletadó és szervező nagy szeretettel látja a hósportok minden oktatóját és barátját egy pohár mátrai forralt borra és az egész napos rendezvényre.

11 órától már kézművesek, fafaragók várják a vendégeket, 14 órától gyermekkórusok adventi dalai szólnak, 14.30-kor pedig az ország legmagasabb pontján megszólal a Csík zenekar!

A Síakadémia Síházába (az egykor volt Dózsa síház) várják az oktató kollégákat a ráadás forralt borra és beszélgetésre, hogy jó kedvvel induljon ez a szezon is!
A Nordica Síház Kékestetőn
A Nordica Síház Kékestetőn
Európa hegyvidéki országaiban, ahol a gazdaság nagyban függ a téli szezontól is, az adott tartományok, régiók évek óta a legmagasabban lévő településükön adventi vásárt (busó szerű maskarákkal stb.) és ünnepélyes gyertyagyújtást tartanak. Ez egyfajta télindító és egyben fohász is az égiekhez a havas télért!

Ezt a hagyományt szeretné a Magyar Síakadémia a Kékestetői Sícentrummal együtt meghonosítani! Hiszen vannak hegyeink, vannak sípályáink és sokan függnek itthon is a "jó terméstől", ami ugye hó formájában érkezik!
A "fohászhoz" segítségül hívták a Csík zenekart, hát ha Szent Péter (vagy Holle Anyó:) a dalt szívesebben hallgatja...
A kezdeményezés mellé állt Horváth László úr, a Megyei közgyűlés elnöke is és kollégáitól (19 megye és Budapest) kért az eseményre adventi koszorút. Mindenkitől egyedit, amely esetleg az adott megyére, tájegységekre jellemző! Ezeket a mátraszentimrei plébános megszenteli és a szentimrei templomban Karácsonyig kiállítja.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.