Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mai nap képekben: Mátraszentistván és Eplény is üzemel

2009.12.28. Bata Attila

Mai nap képekben: Mátraszentistván és Eplény is üzemel A nehéz körülmények között is nyitva tart két síterep Magyarországon mostanában. A mai napon szinte teljesen hasonló feltételek között (pályahossz, üzemelő lift száma stb.) lehetett síelni az ország két különböző oldalán található síterepeinken, Mátraszentistvánban, illetve Eplényben.

Mátraszentistván - Sípark

A fórumban klaco küldött be képeket a pálya mai állapotáról. Elmondása szerint az erős szél ellenére is sokan voltak a Síparkban. Jelenleg az 5-ös és 7-es pályák üzemelnek. Ma megtartják az esti sízést, és holnaptól már a 6-os és 8-as pályák is üzemelnek. Keddtől már az előszezoni árak érvényesek, vagyis 5000 Ft/fő/nap és 4000 Ft/fő/fél nap a felnőttek részére.

Eplény - Nordica Skiaréna

Itt Rossi nevű olvasónk síelt és küldött képeket. Beszámolója szerint a pálya teljesen használható még ebben a szörnyű időben is. Újdonságként az ülőlift beszállójában elkészült a futószalag, amelyet hamarosan a síelők is kipróbálhatnak. Jelenleg gyerek árakon lehet síelni - ha jól értelmezzük a síterep honlapját - akkor egy napijegy 3500 Ft/nap hétköznapokon.

Köszönet a képekért. A részletes beszámolókat a fórumban lehet elolvasni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.