Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Mai nap képekben: Mátraszentistván és Eplény is üzemel

2009.12.28. | Szerző: Bata Attila
Mai nap képekben: Mátraszentistván és Eplény is üzemel A nehéz körülmények között is nyitva tart két síterep Magyarországon mostanában. A mai napon szinte teljesen hasonló feltételek között (pályahossz, üzemelő lift száma stb.) lehetett síelni az ország két különböző oldalán található síterepeinken, Mátraszentistvánban, illetve Eplényben.

Mátraszentistván - Sípark

A fórumban klaco küldött be képeket a pálya mai állapotáról. Elmondása szerint az erős szél ellenére is sokan voltak a Síparkban. Jelenleg az 5-ös és 7-es pályák üzemelnek. Ma megtartják az esti sízést, és holnaptól már a 6-os és 8-as pályák is üzemelnek. Keddtől már az előszezoni árak érvényesek, vagyis 5000 Ft/fő/nap és 4000 Ft/fő/fél nap a felnőttek részére.

Eplény - Nordica Skiaréna

Itt Rossi nevű olvasónk síelt és küldött képeket. Beszámolója szerint a pálya teljesen használható még ebben a szörnyű időben is. Újdonságként az ülőlift beszállójában elkészült a futószalag, amelyet hamarosan a síelők is kipróbálhatnak. Jelenleg gyerek árakon lehet síelni - ha jól értelmezzük a síterep honlapját - akkor egy napijegy 3500 Ft/nap hétköznapokon.

Köszönet a képekért. A részletes beszámolókat a fórumban lehet elolvasni.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »