Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mai nap képekben: Mátraszentistván és Eplény is üzemel

2009.12.28. Bata Attila

Mai nap képekben: Mátraszentistván és Eplény is üzemel A nehéz körülmények között is nyitva tart két síterep Magyarországon mostanában. A mai napon szinte teljesen hasonló feltételek között (pályahossz, üzemelő lift száma stb.) lehetett síelni az ország két különböző oldalán található síterepeinken, Mátraszentistvánban, illetve Eplényben.

Mátraszentistván - Sípark

A fórumban klaco küldött be képeket a pálya mai állapotáról. Elmondása szerint az erős szél ellenére is sokan voltak a Síparkban. Jelenleg az 5-ös és 7-es pályák üzemelnek. Ma megtartják az esti sízést, és holnaptól már a 6-os és 8-as pályák is üzemelnek. Keddtől már az előszezoni árak érvényesek, vagyis 5000 Ft/fő/nap és 4000 Ft/fő/fél nap a felnőttek részére.

Eplény - Nordica Skiaréna

Itt Rossi nevű olvasónk síelt és küldött képeket. Beszámolója szerint a pálya teljesen használható még ebben a szörnyű időben is. Újdonságként az ülőlift beszállójában elkészült a futószalag, amelyet hamarosan a síelők is kipróbálhatnak. Jelenleg gyerek árakon lehet síelni - ha jól értelmezzük a síterep honlapját - akkor egy napijegy 3500 Ft/nap hétköznapokon.

Köszönet a képekért. A részletes beszámolókat a fórumban lehet elolvasni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.