Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ke$ha és One Republic a schladmingi idénynyitó bulin

2010.09.14. Bata Attila

Ke$ha és One Republic a schladmingi idénynyitó bulin Az idén már negyedik alkalommal kezdődik egy nagyszabású koncerttel a szezon a schladmingi Planai síterepén. P!nk, Kid Rock és David Guetta után az idén az amerikai énekesnő Ke$ha és a One Republic zenekar lép fel december 4-én a stájerországi síterep színpadán.
Dupla koncerttel nyitja meg a szezont a ski amadé egyik kedvenc síterepe. A 23 éves amerikai énekesnő, és rapper Ke$ha lesz a rendezvény egyik előadója. Ke$ha az idén robbant be „Animal” című lemezével és az arról slágerré vált „TiK ToK” című dallal. Az est másik fellépője, a One Republic, már kissé hosszabb múltra tekinthet vissza, legnagyobb slágerük, az „Apologize” 2007-ben tizenhat országban vezette a slágerlistákat.

A jegyek árusítása már megkezdődött, a legolcsóbb jegy 45 euróba, a VIP jegy pedig 109 euróba kerül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.