Menü ≡

Kiadó Bode Miller háza 1100 dollárért éjszakánként

2013.10.03. | Szerző: Bata Attila
Az amerikaiak fenegyereke remek szezonra készül. Sérülése rendbe jött, lefogyott és állítólag tényleg komolyan edz a februári olimpiára. Nem csoda, hogy nem tölt és nem is fog sok időt tölteni a házában, amelyet most az interneten lehet kibérelni rövidebb vagy hosszabb időre.
h i r d e t é s
Bode Miller, az amerikaiak alpesi síelője öt érmet (köztük egy aranyat) nyert az eddigi négy olimpiáján. Ha Szocsiban elindul, akkor ő lehet az első amerikai síelő, aki öt téli olimpián vett részt, de ezzel együtt, a most 35 éves Miller lehet a legidősebb amerikai síelő is, aki olimpián indult.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Ha lehet hinni a híreknek és Millernek, akkor az idén teljes erőbedobással készül. A nyáron közel 10 kilót fogyott és ismét versenysúlyánál van, de ami a legfontosabb, 12 év után először, nem érez fájdalmat a térdében. Millert 2012 tavaszán műtötték és az egész tavalyi szezont ki kellett hagynia a sérülés és a rehabilitáció miatt.
A tervek szerint már október végén, Söldenben, a szezon első verseny is rajthoz áll. Az edzőtáborok és a versenyek miatt szinte alig használják a New Hampshire-i házukat, amelyet a feleségével együtt az interneten adnak ki. A négy hálószobából, három fürdőből álló házban egyszerre tízen férnek el. Csodás kilátás nyílik a közeli Washington-hegyre. Egy éjszakára 1100 dollárért (kb. 250.000 HUF) lehet kibérelni a házat, egy hét hatezer (kb. 1,4 millió HUF), egy hónap pedig 15.000 dollárba (kb. 3,5 millió HUF) kerül.
2013.10.03. 13:59:36 százas
Nem kell!
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »