Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kibővül a Szent Sólyom érkezője Eplényben

2013.10.25. Intersport Síaréna

Az eplényi Nordica Síarénában az idén újabb 300 parkolóhelyet építenek a felső parkolókban, megnagyobbítják és kényelmesebbé teszik a Szent Sólyom felvonó kiszálló területét, hóágyúkat alakítanak át, valamint fejlesztik a Kemencés Büfé környékét is.
A könnyebb és kellemesebb kiszállás érdekében megnagyobbítják a 2009-ben épült négyüléses Szent Sólyom felvonó végállomásával szemközti pihenő-érkező teret. Ez a terület a lift megépülése óta – síelők igényeire szabva - fokozatosan érte el jelenlegi méretét, de most még 1200 négyzetméterrel továbbnövekszik.

A Szent Sólyom kiszállója
A Szent Sólyom kiszállója
A Síaréna 44 hóágyúja garantálja a Magyarországi viszonylatban kiemelkedően hosszú síszezonokat. A legutóbbi szezont április közepén zárták, a 107-dik napon. A 44 hógyártó gépből most átalakítanak hármat a teljesítmény növelése érdekében. Abban bíznak, hogy még a hihetetlen 107 napot is túl lehet szárnyalni.

A parkolás rendszerét évek óta fejlesztik Eplényben. Tavaly bevezették a „Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszert, amely áttörő siker volt. A „P+K”-t idén továbbfejlesztik. Ehhez azonban elengedhetetlen a parkolók fejlesztése. A felső parkolóhelyeket összesen 300 hellyel bővítik ki, 50 új helyet létrehozva az 5-ös számú nagyparkolóban és 250 helyet kiépítve a 6-os parkolóban.

A Kemencés Büfé melletti területen 150 fő részére alkalmas szabadtéri, éttermi teraszt alakítanak ki. Holle Anyó udvaráról eltűntek a régi szabadtéri bútorok, a látkép teljesen átalakul.

KOMMENTEK
apricot | 2013.10.25. 09:44
Lassan ki kellene néznem, hogy hogy állnak a dolgok :-)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.