Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb 3 pályát nyitnak a jelenlegi 7 mellé Eplényben

2014.01.29. Intersport Síaréna

Fokozatosan adják át a síelhető pályákat az eplényi Síarénában. Most már síelhető teljes hosszában az 1-es és a 7-es pálya. Jelenleg a 6-os pályán dübörögnek a hóágyúk. Ha minden jól megy, akkor ezen a pályán már csütörtöktől lehet síelni.
A kitartó hóágyúzásnak köszönhetően kiemelkedően jó pályákkal várják a síelőket Eplényben. A jelenleg síelhető 7 pálya mellé még 3 pályát nyitnak meg a napokban. Így szombattól már 3,5 km pályát lehet használni a NordicaSíarénában.

Az eplényi sípályák környéke minden éjszaka a hóágyúk morajlásától hangos. A Nordica Síaréna 44 hóágyújából származó kitűnő minőségű porhó vastagon borítja a lejtőket. A természetes hónak köszönhetően pedig a táj is igazi téli hangulatot áraszt.

Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, 1/b pálya, 1/c pálya, a 7-es pálya valamint a T1, T2, T3 pályák. Csütörtökön már csúszhatunk a hatoson, pénteken megnyitják a T3-as lift melletti oktatópályát, szombaton pedig kinyitják a Freeski és Funparkot.Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos, a 2-es csákányos, a T1, T2 lift, péntektől pedig működik a T3 felvonó is. Várakozás nélkül lehet róni a köröket.

Nyitva a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előre lefoglalni a felszerelést, mert soron kívüli kiszolgálással, továbbá előmelegített sí-és snowboardcipőkkel fogadják azokat, akik előfoglalnak. Emellett az oktatási időpontokat is le lehet foglalni előre.

Finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a DasWeltauto Körvár és az Erdei Betérő.

Minden nap van esti sízés, pénteken pedig éjszakába nyúló csúszást rendeznek. Aznap este tíz óráig tartanak nyitva, 18 és 22 óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet csúszni a fényárban úszó pályákon. Ki van világítva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os pálya, a 7-es pálya és az 1-es tanulópálya, továbbá egész este 4 lift jár majd folyamatosan.

KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.