Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kitzbühel: Dominik Paris is megkapta a liftkabinját

2013.08.13. Bata Attila

A világ egyik legismertebb lesiklóversenyének, a kitzbüheli Hahnenkamm versenyének győzteseit különös elismerésben részesíti a tiroli síterep. A versenypálya melletti lift kabinjaira a győztesek nevei kerülnek. A hétvégén az idei győztes, az olasz Dominik Paris is megkapta a saját kabinját.
Az idén január 26-án rendezték meg a legendás Streif pályáján a 73. Hahnenkamm versenyt, amelyet az olasz Dominik Paris nyert meg. Ennek tiszteletére egy kabint neveztek el róla az előző hétvégén. Olasz versenyző már nyert korábban is, de dél-tiroliak közül Paris az első győztes. Az olasz versenyző nemrég tért vissza szabadságáról, lassan megkezdi a felkészülést, augusztus végén Dél-Amerikába utazik edzőtáborozni az olasz csapattal.

A keresztelő ünnepség (Kép: Kitz-Tourismus)
A keresztelő ünnepség (Kép: Kitz-Tourismus)

Összefoglaló a versenyről, a végén Paris csúszása
További részletek Paris ünnepségéről itt található.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.