Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előfutókat toboroz a híres kitzbüheli síverseny

2008.11.18. Bata Attila

Előfutókat toboroz a híres kitzbüheli síverseny A világ egyik leghíresebb alpesi Világ Kupa futamának rendezői bajban vannak, ugyanis hiányoznak az előfutók, akik a világ legnehezebb lesiklóversenyének tartott kitzbüheli versenyen a versenyzők előtt lejönnének, és besíelnék a pályát. Mielőtt néhányan már belelkesednének, csak profi síelőket várnak!
Kicsit hihetetlen, de igaz. A kitzbüheli sportklub már hirdetéseket kénytelen feladni, annyira nincs senki, akit a nagyhírű verseny előtt indíthatnának. Legutóbb húszan jelentkeztek a hirdetésre, de senki sem felelt meg a követelményeknek.

A FIS (Nemzetközi Sí Szövetség) előírásai szerint legalább 10-12 előfutót kell csatasorba állítani a verseny előtt, és jelenleg csak hat főből áll a csapat. A gondot az jelenti, hogy korábban is aktív, de alacsonyabb színvonalú versenyeken induló versenyzők alkották az elősízők csapatát, de a közelgő verseny időpontjában Európa Kupa versenyeken állnak rajthoz, és jelenleg még nem sikerült megtalálni, azokat, akik helyettesítenék őket.

A versenyeket 2009. január 23-25. között rendezik, és a rendezők bíznak benne, hogy addigra találnak olyan fitt, lehetőleg versenyzői tapasztalatokkal rendelkező elősízőket, akik átmennek a szűrőn, és segíthetik a szervezőket abban, hogy mennyire biztonságos a pálya, vagy, hogy milyen veszélyesek az ugratók, amely az előző versenyek szörnyű esései után központi kérdéssé vált.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.