Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kopaonik: Szerbiában is megkezdődött a síszezon

2020.12.03. Bata Attila

A mai napon újabb európai országban lehet síelni. Szerbia legmodernebb síterepe, Kopaonik nyitotta meg kapuit a meglepően nagy számú látogató előtt. A nagy érdeklődéshez az is hozzájárulhatott, hogy az első napon ingyen lehet síelni.
Természetes hó hiányában a hóágyúkon múlt a szezonkezdet. Egy pályát (7-es) sikerült mára behavazni 30 centiméter vastagon. Hétvégén féláron lehet síelni a pályán. Hétvégére már a természet is besegíthet a hógyártásba, hiszen a déli ciklonból a szerb hegyekben is havazás várható.
A síterep felhívta a figyelmet a járványügyi rendelkezések, különösen az 1,5 méteres távolság betartására. Ez utóbbi nem nagyon sikerült...
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Junior csillagcsillagcsillag
Családias szálloda saját 400 m-es tanulópályával, Kopaonik új kiskabinos liftjétől 800 métere, kisbusz transzferrel. Félpanziós ellátás, a'la carte étterem, wellness részleg, disco, játszószoba szolgálja a vendégek kényelmét.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Putnik
Teljesen felújított, 4 csillagos szálloda Szerbia legnagyobb síterepén, 1200 méterre a legközelebbi ülőlifttől. Svédasztalos félpanziós ellátás, wellness részleg medencével és sokféle szaunával, valamint sok egyéb szolgáltatás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.