Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közös bérlet Alsó-Ausztria 10 legnagyobb síterepére

2024.10.17. Bata Attila

Az idén először kapható az alsó-ausztriai síbérlet, amely a régió 10 legnagyobb síterepére érvényes. A magyar határhoz közeli síterepek közül többek között Hochkar, Ötscher, Mönichkirchen, Gemeindenalpe vagy Hirschenkogel pályáin használható.
Hochkar / Kép: Martin Fülöp
Hochkar / Kép: Martin Fülöp
Tavaly tért vissza az Ybbstaler Pass, amely még csak négy síterepre (Hochkar, Ötscher, Königsberg és Maiszinken) volt érvényes. Az idei szezonra ez a bérlet teljesen megújul. Nemcsak kibővül, hanem nevet is vált, amelyet mostantól „NÖ Bergerlebnispass” néven lehet megvásárolni. Az új síterepek között szerepel Annaberg, Mönichkirchen, Gemeindealpe Mitterbach, Semmering Hirschenkogel, és a stájerországi Mariazeller Bürgeralpe.

A felnőtt szezonbérlet október 31-ig elővételben 400 euróba kerül. A gyerekeknek külön ajánlattal készültek. Két felnőtt szezonjegy mellé a család minden 16 éven alatti tagja ingyen síelhet vagy 1 felnőtt szezonjeggyel a család minden 11 éven aluli tagja használhatja ezt a 10 síterepet ingyen. A család fogalmába a nagyszülők és az élettársak is beletartoznak.

A tervek szerint a síterepek már december 6-án nyitnak, és mivel Hochkarra is érvényes, így várhatóan április 6-ig lehet vele síelni a szezonban.
A síterepek közül Hochkar, Ötscher, Annaberg és Mönichkirchen az idén is folytatja a „dinamikus árazási” stratégiáját. Korai internetes vásárlás esetén nagyobb kedvezményeket lehet elérni a napijegyeknél és a többnapos bérleteknél. A korábbi tapasztalatokból tanulva az idén új szolgáltatást vezettek be. Minden napijegyhez 5 euróért „sztornó biztosítás” vásárolható, így az indoklás és igazolás nélkül lemondható, és visszatérítik a jegy árát – természetesen az 5 euró nélkül.

Az is biztos, hogy a korábbi évek nehézségei ellenére az idén lehet síelni Ötscher pályáin.

Az új bérletről itt és itt írtunk korábban. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.