Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kühtai: új négyüléses síliftet adtak át

2016.01.09. Stánicz Balázs

A tiroli síterep tavaly új négyülésessel bővült, ami egy korábbi húzóliftet küldött nyugdíjba. A felvonót december közepén, azaz a szezonkezdetkor adták át. Az új lift egy korábbi csákányos lift helyett épült.
Kühtai a magyar fül számára kissé ismeretlennek csengő tiroli síterep. Tavalyelőtt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a semmeringi hóhiány miatt itt bonyolították le az alpesi VK versenyeket decemberben. A négyüléses a Wiesbergbahn a korábbi csákányost váltotta, ami közel 55 évig szolgálta a síelőket. Kapacitása közel 1400 síelő óránként, sebessége 2,2 m/s. A Wiesbergbahn elődjével hasonló nyomvonalon állt szolgálatba, igaz hegyállomása 160 méterrel délebbre épült a korábbinál.

A fixköteles libegőt mindenféle extrák nélkül építették, nem kapott fűtést, buborékokat és magától csukódó-nyitódó lábtartót sem.
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.