Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lachtal: itt is megkezdődött a síszezon!

2018.11.23. Bata Attila

Mától, ha még csak néhány lifttel is, de megkezdődött a szezon a stájerországi Lachtal síterepén. A mostani síelés még csak erre a hétvégére szól, hétfőn bezárnak és legközelebb majd csak az első decemberi hétvégére nyitnak ki.
Péntektől vasárnapig lehet egyelőre síelni Lachtal síterepén. A hétvégén csak a Hebert húzóliftek, illetve a gyermekliftek üzemelnek.

Hétfőtől a síterep bezár, bár ezen annyira nem kell bánkódni, hiszen a délről érkező ciklon ezúttal is Ausztria keleti részébe hozza a havat, így Lachtal is kaphat egy kis adagot a hóból a következő hét elején.

A síterep december 1-én nyit ki újra, a tervek szerint már több lifttel és pályával. Onnantól kezdve már naponta nyitvatartanak. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓK (2)
Alpengasthof Tanzstatt csillagcsillagcsillagcsillag
A Lachtalban működő panzió, az Alpengasthof Tanzstatt egy családias hangulatú pályaszállás az F jelzésű sílift völgyállomásánál. A szálláson 2-6 fős igényesen berendezett szobák találhatóak. A vendégek kényelmét étterem, szauna, wifi internet és gyerek játszószoba biztosítja.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Monarchia Park csillagcsillagcsillagcsillag
Az elegáns apartmanfalu 1.650 méteres magasságban, közvetlenül a lachtali sípályák mellett helyezkedik el. Modern és otthonos, wifivel felszerelt apartmanjai 4-10 személy részére biztosítanak szállást. Ellátás a központi épületben rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Appartementhaus Hochegg
Igényes apartmanok csendes helyen, Lachtaltól 4 km-re ingyenes buszos transzferrel a felvonókhoz! Szolgáltatások: reggeli, bár, finn szauna, infrakabin, pihenőszoba, ingyenes wi-fi a recepción.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.