Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Heather Mills és Lanzinger Lackenhof sztárvendégei

2012.02.16. 2012.02.17. Biró Ágnes | frissítve: 2012.02.17.

Heather Mills és Lanzinger Lackenhof sztárvendégei Ezen a hétvégén, február 17-19. között rendezik meg Lackenhofban a 64. Országos Alpesi Sí Bajnokságot az osztrák mozgássérültek részére. A versenyzők több versenyszámban indulhatnak, és két sztárvendég is részt vesz az eseményen: Matthias Lanzinger és Heather Mills, akik maguk is mozgássérült síelők!
Matthias Lanzinger, osztrák junior világbajnok síelő bal lábát 2008-ban kellett amputálni egy hatalmas esés után. A versenyző élete ennek ellenére nem állt meg, hiszen nemsokára diplomázik, marketingesként dolgozik a Salamon cégnél, cikkeket ír, szakértő az ORF-nél, azonban még ezek mellett sem tudott lemondani a síelés szenvedélyéről. 2011 őszén jelentette be, hogy visszatér, és elindul a szocsi paralimpián. Lanzinger egy speciális protézissel edz, hogy megszerezhesse az induláshoz szükséges pontokat.

Lanzinger 2008-as bukása

Heather Mills modellként futott be, de ma jótékony kampányai miatt, Paul McCartney ex-feleségeként, valamint mozgássérült síelőként is ismert, hiszen az ő szándékai között is szerepel a 2014-es paralimpián való részvétel. Heather még 1993-ban, egy szörnyű balesetben veszítette el bal lábát: egy úttesten kelt éppen át, amikor egy motoros rendőr elütötte őt, súlyos sérüléseket okozva neki, melyeknek a következménye az amputálás.
Heather Mills
Heather Mills
A két híresség is ott lesz pénteken Lackenhofban, hogy támogassák a rendezvényt, valamint autogramokat is osztanak a közönségnek!

A versenyek egész hétvégén zajlanak: pénteken a szlalom, szombaton az óriásműlesiklás, míg vasárnap a szuper-G és szuperkombi kategóriákban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.