Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lammeralm: új befektetők, megmenekül a síterep?

2015.10.06. Bata Attila

Furcsa dolgok történnek mostanában a stájer síterepeken. A folyamatosan veszteséges korábbi szezonok után tavaly zárva tartó Lammeralm új befektetőt talált. Pont azokat, akik egész nyáron Hebalm megvásárlásán fáradoztak. Az a terv nem jött be, így Hebalm helyett Lammeralm síterepébe teszik a pénzüket.
Harry Stückler és Daniel Andreas Dittrich egész nyáron a Máltai Lovagrenddel tárgyalt Hebalm síterepéről. Szinte hetente röppentek fel hírek, hogy mi lesz a sítereppel, vagy mi nem lesz a sítereppel. Szeptember végén már biztosnak látszott, hogy ebből az üzletből nem lesz semmi. Kívülálló csak annyit hallott, hogy a máltaiak szerint nem érkezett meg az előleg, a befektetők szerint még nem járt le a határidő. Aztán a kívülálló már csak annyit látott, hogy a máltaiak szétbontják a lifteket és ezzel vége a síterepnek.

A kútba esett hebalmi üzlet után a befektetők viszonylag hamar megegyeztek a lammeralmi síterep üzemeltetőivel. A befektetők szerint az elmúlt héten négy síterep is megkereste őket, de végül is Lammeralmot választották, hogy a Hebalmra kidolgozott koncepciót megvalósítsák.

Lammeralm a tavalyi szezonban már ki sem nyitott. Az üzemeltetők megunták a folyamatos harcot a természet erőivel. Az előző négy karácsonyi ünnepek alatti hóhiány, és a másik kiemelten fontos időszak, a februári síszünet gyenge forgalma már túl sok volt.

Azt még pontosan nem tudni, hogy mit is szeretnének az új befektetők. Elmondásuk szerint néhány napon belül ismertetik a terveiket. Annyit már lehet tudni, hogy téli-nyári üzemeltetésben gondolkoznak és télen síiskola és kölcsönző is fog üzemelni.
KOMMENTEK
Anikó Debreceni | 2015.10.06. 09:39
Imádunk síelni a családdal, minden télen megyünk! Bár itt még nem voltunk, és idén nem is valószínű, hogy eljutunk, nem csak a cikkben említettek miatt, hanem mert a Príma Procter&Gamble-ös játékának főnyereményére, a Muraui síútra hajtunk! :)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.