Menü ≡

Loveland: randi lift lett a sífelvonóból egy napra

2016.12.12. | Szerző: Bata Attila
Az amerikai Loveland síterep üzemeltetői arra gondoltak, ha már ilyen névvel áldották meg a síterepet, akkor azt ki is lehetne használni. Colorado egyik legmagasabban fekvő síterepét szombaton a párkeresők lepték el, az egyik liften csak a gyors randizók pörögtek, amíg társat nem találtak.
h i r d e t é s
A liftes randi egyáltalán nem új dolog, számos síterep rendez ilyet a szezonban, legtöbb helyen persze Valentin-nap környékén találhatnak egymásra a szingli síelők és snowboardosok. A szabály eléggé egyszerű: egy közös menet az ülőlifttel, közben csevegés és ismerkedés. Aztán visszacsúszás a lift alsó állomására. Ha kialakult a szimpátia, akkor összejött a dolog, ha nem, akkor jöhet a következő társ egy újabb menetre a sílifttel.

Loveland már másodszor rendezte meg a síelők gyors randiját, a többi síterephez képest egy kis segítséggel. A jelentkezőknek előzetesen regisztrálniuk kellett egy társkereső alkalmazásra, amely a megadott adatok alapján (pl. sítudás foka) pároztatta a jelentkezőket egymással. Tehát, a beszállásnál először mindenki olyan személy mellé ült, amelyet az alkalmazás a legjobbnak tippelt számára, ha ez nem jött be, akkor következett sorban a második legjobb.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hétvégi sífelvonós randin körülbelül százan vettek részt, a sikeresség fokáról nem érkezett jelentés. Akik lemaradtak február 11-én ismét próbálkozhatnak, bár ebben az időben az Alpokban is rendeznek ilyen társkeresőket. 
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »