Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Loveland: randi lift lett a sífelvonóból egy napra

2016.12.12. Bata Attila

Az amerikai Loveland síterep üzemeltetői arra gondoltak, ha már ilyen névvel áldották meg a síterepet, akkor azt ki is lehetne használni. Colorado egyik legmagasabban fekvő síterepét szombaton a párkeresők lepték el, az egyik liften csak a gyors randizók pörögtek, amíg társat nem találtak.
Kép: Loveland Ski Area / Facebook
Kép: Loveland Ski Area / Facebook
A liftes randi egyáltalán nem új dolog, számos síterep rendez ilyet a szezonban, legtöbb helyen persze Valentin-nap környékén találhatnak egymásra a szingli síelők és snowboardosok. A szabály eléggé egyszerű: egy közös menet az ülőlifttel, közben csevegés és ismerkedés. Aztán visszacsúszás a lift alsó állomására. Ha kialakult a szimpátia, akkor összejött a dolog, ha nem, akkor jöhet a következő társ egy újabb menetre a sílifttel.

Loveland már másodszor rendezte meg a síelők gyors randiját, a többi síterephez képest egy kis segítséggel. A jelentkezőknek előzetesen regisztrálniuk kellett egy társkereső alkalmazásra, amely a megadott adatok alapján (pl. sítudás foka) pároztatta a jelentkezőket egymással. Tehát, a beszállásnál először mindenki olyan személy mellé ült, amelyet az alkalmazás a legjobbnak tippelt számára, ha ez nem jött be, akkor következett sorban a második legjobb.

Kép: Loveland Ski Area / Facebook
Kép: Loveland Ski Area / Facebook
A hétvégi sífelvonós randin körülbelül százan vettek részt, a sikeresség fokáról nem érkezett jelentés. Akik lemaradtak február 11-én ismét próbálkozhatnak, bár ebben az időben az Alpokban is rendeznek ilyen társkeresőket. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.