Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Madonna di Campiglio: elkezdődött a síszezon

2022.11.27. Bata Attila

A tervek szerint a november 19-20-i hétvégén nyitották volna meg az első pályákat Madonna di Campiglio síterepén, de az időjárás közbeszólt. Tegnap azonban már nem volt akadály! A 156 kilométernyi pályával büszkélkedő síterep az idén több újdonsággal is készült.
Tegnapi kép a síterepről
Tegnapi kép a síterepről
A korábbi (nem covidos) szezonokhoz hasonlóan idén is a Grostè részen nyitották meg az első pályát azoknak, akik már nem bírtak várni a síeléssel. Két pálya nyílt meg 6 kilométerrel és négy lift szolgálta ki a síelőket. 

Tervek szerint december 3-tól már az összeköttetést is elkészítik a Folgarida, Marilleva és Pinzolo irányába.

Az idei szezonban apróbb újdonságokkal készülnek. Madonna di Campiglio ismert pályáját (Genziana) kiszélesítik az alsó részen a mostani 30 méterről 70-re, így a meredek pályaszakasz (50%-ról 35%-ra csökken) biztonságosabbá válik azoknak, akik Folgarida Marilleva irányába csúsznak tovább.
Tegnapi kép a síterepről
Tegnapi kép a síterepről
A Folgarida Marilleva részen új víztározó épül a Daolasa lift hegyállomása mellett. A hatalmas, 180 ezer köbméteres mesterséges tavat a helyi patakok táplálják és segítségével gyorsan be tudják havazni a környező és távolabbi pályákat. Itt a Mastellina, a Rocce és a Panoramica pályákon dolgoztak a nyáron és tették őket könnyebben síelhetővé, illetve biztonságosabbá.

A Pinzolo részen a hógyúzást fejlesztették, amelynek kedvező hatásait főleg a Tulot, Brenta és Rododendro pályákon élvezhetjük majd.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.