Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Madonna di Campiglio: elkezdődött a síszezon

2022.11.27. Bata Attila

A tervek szerint a november 19-20-i hétvégén nyitották volna meg az első pályákat Madonna di Campiglio síterepén, de az időjárás közbeszólt. Tegnap azonban már nem volt akadály! A 156 kilométernyi pályával büszkélkedő síterep az idén több újdonsággal is készült.
Tegnapi kép a síterepről
Tegnapi kép a síterepről
A korábbi (nem covidos) szezonokhoz hasonlóan idén is a Grostè részen nyitották meg az első pályát azoknak, akik már nem bírtak várni a síeléssel. Két pálya nyílt meg 6 kilométerrel és négy lift szolgálta ki a síelőket. 

Tervek szerint december 3-tól már az összeköttetést is elkészítik a Folgarida, Marilleva és Pinzolo irányába.

Az idei szezonban apróbb újdonságokkal készülnek. Madonna di Campiglio ismert pályáját (Genziana) kiszélesítik az alsó részen a mostani 30 méterről 70-re, így a meredek pályaszakasz (50%-ról 35%-ra csökken) biztonságosabbá válik azoknak, akik Folgarida Marilleva irányába csúsznak tovább.
Tegnapi kép a síterepről
Tegnapi kép a síterepről
A Folgarida Marilleva részen új víztározó épül a Daolasa lift hegyállomása mellett. A hatalmas, 180 ezer köbméteres mesterséges tavat a helyi patakok táplálják és segítségével gyorsan be tudják havazni a környező és távolabbi pályákat. Itt a Mastellina, a Rocce és a Panoramica pályákon dolgoztak a nyáron és tették őket könnyebben síelhetővé, illetve biztonságosabbá.

A Pinzolo részen a hógyúzást fejlesztették, amelynek kedvező hatásait főleg a Tulot, Brenta és Rododendro pályákon élvezhetjük majd.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.