Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magas-Tátra: naponta több ezren látogatják a jégkatedrálist

2020.01.13. Bata Attila

November vége óta áll a Magas-Tátrában a telente megszokott jégkatedrális, ahol az idei télen a párizsi Notre-Dame egy részletét készítették el jégből.
Az elmúlt hetekben, a téli szünidőben is népszerű volt a magas-tátrai üdülőhely Ótátrafüred feletti Tarajkán (Hrebienok) épített jégkatedrális. Ahogy a lenti videóban is látható, Magyarországról is érkeztek látogatók.
Novemberben három hét alatt Adam Bakoš vezetésével készült el egy nemzetközi szobrászcsoport munkája: a 225 tonna jégből megalkotott Notre-Dame Székesegyház egy részlete.

A jégkatedrális látogatása ingyenes. Ótátrafüredről siklóval közelíthető meg, vagy gyalogosan. A távban rövid, de 246 méter szintkülönbségű út kb. 50 perc alatt megtehető.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Penzion Cikovsky
Teljesen felújított panzió igényes és modern szobákkal és reggelis ellátással a Magas-Tátrában, Tátralomnic sípályáitól 4,5 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Stary Smokovec csillagcsillagcsillagcsillag
A Budapesttől kb. 270 km-re található szecessziós stílusban épült Grandhotel Stary Smokovec Ótátrafüred központjában található 1.018 méter magasan. A Hrebienok sikló kb. 100 méterre található a hoteltől, és kb. 10 perc alatt érjük el a Tátralomnici sípályát autóval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.