Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Karácsony elején zárva tartanak a hazai pályák

2009.12.23.
Karácsony elején zárva tartanak a hazai pályák A kemény hideg után érkezett felmelegedés és a heves esőzések nem tettek jót a hazai pályáknak, így a síterepek úgy döntöttek, nem harcolnak a természettel és kivárják azt a néhány napot, amíg az időjárás is kedvezőbbre fordul. Friss információkért, a síterepek weboldalait érdemes fürkészni.
Mátraszentistván már a múlt héten bölcsen úgy döntött, hogy az előre megjósolt esős és enyhe időszakban egy kis pihenőt engedélyez a pályának, itt már jó előre lehetett tudni, hogy legközelebb csak december 26-án lehet síelni.

Eplényben bíztak a csodában, de végül itt is érdemesebb egy-két napig kímélni az eső áztatta pályát, és szüneteltetni egy kicsit az üzemelést. Jelen pillanatban itt is a december 26-i reggelt célozták meg a következő nyitás dátumaként.

Kékestetőn sem lehet síelni holnap és holnapután, itt is csak december 26-án reggelre várható az esetleges nyitás. A visegrádi pályának sem tett jót a meleg és az eső, itt is néhány nap kényszerszünet következik.

Az időjárási előrejelzések ismeretében a december 26-i nyitás is bátor dolognak néz ki a magyar pályákon, a hidegebb idő majd csak szombatra éri el hazánkat, nem sok időt hagyva a szokásos előkészületekre. Tehát, indulás előtt, feltétlenül érdemes az adott síterep honlapján tájékozódni.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »