Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Karácsony elején zárva tartanak a hazai pályák

2009.12.23.

Karácsony elején zárva tartanak a hazai pályák A kemény hideg után érkezett felmelegedés és a heves esőzések nem tettek jót a hazai pályáknak, így a síterepek úgy döntöttek, nem harcolnak a természettel és kivárják azt a néhány napot, amíg az időjárás is kedvezőbbre fordul. Friss információkért, a síterepek weboldalait érdemes fürkészni.
Mátraszentistván már a múlt héten bölcsen úgy döntött, hogy az előre megjósolt esős és enyhe időszakban egy kis pihenőt engedélyez a pályának, itt már jó előre lehetett tudni, hogy legközelebb csak december 26-án lehet síelni.

Eplényben bíztak a csodában, de végül itt is érdemesebb egy-két napig kímélni az eső áztatta pályát, és szüneteltetni egy kicsit az üzemelést. Jelen pillanatban itt is a december 26-i reggelt célozták meg a következő nyitás dátumaként.

Kékestetőn sem lehet síelni holnap és holnapután, itt is csak december 26-án reggelre várható az esetleges nyitás. A visegrádi pályának sem tett jót a meleg és az eső, itt is néhány nap kényszerszünet következik.

Az időjárási előrejelzések ismeretében a december 26-i nyitás is bátor dolognak néz ki a magyar pályákon, a hidegebb idő majd csak szombatra éri el hazánkat, nem sok időt hagyva a szokásos előkészületekre. Tehát, indulás előtt, feltétlenül érdemes az adott síterep honlapján tájékozódni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.