Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megkezdődött a bérletárusítás az eplényi sípályákra

2012.10.12. Intersport Síaréna

Megkezdődött a bérletárusítás az eplényi sípályákra Aki figyelte mostanában a Nordica Síaréna weboldalán található webkamerát, az észrevehette, hogy az egyes pálya melletti erdőrészből hiányzik egy tetemes darab! A fakivágással megkezdődött az Eplényi sícentrum vadonatúj 6-os számú pályájának kialakítása.
Holnaptól nekiiramodnak a földmunkagépek is, így már biztos, hogy télen egy új pályát lehet kipróbálni Eplényben. Nem kell a természetes havazást kivárni, hiszen Magyarország legnagyobb hóágyú-kapacitása gondoskodik majd az új terület hóbiztosságáról a fagyok beálltával. Az új pálya 500 méter hosszan terül el az egyes pálya közvetlen környezetében.

Az 1-es csákányos felvonó menetirány szerinti jobb oldalán levő erdőből 30 métert vágtak ki a favágók. A felvonó és a néhai erdő között levő 25 méteres, eddig kihasználatlan sávval kiegészülve egy 55 méter széles új pályával bővül a Nordica Síaréna amúgy is változatos kínálata. Az egyes pályával együtt így egy 85 méteres tömböt alkot majd az új szakasz.
Nem kell azonban a telet kivárni a jegyek és bérletek beszerzéséhez. Október 13-án indul és október 26-ig tart a Nordica Síaréna szezonbérleteinek 20 százalék kedvezménnyel történő értékesítése. A bérletek megvásárlására Veszprémben a Hefa Sportboltban, Székesfehérváron a Nitro Store-ban illetve online a Sportokboltja webáruházban van lehetőség.
KOMMENTEK
daniqar | 2012.10.13. 10:03
Félő, hogy a sílifttől jobbra eső terület több napot fog kapni!
jozsifia | 2012.10.13. 13:41
Ez igen! Csak hajszálnyit drágultatok a tavalyihoz képest. Mégis fejlesztetek! szemmelláthatóan
Eplény a legjobb!
Ebele Bálint | 2012.10.13. 13:44
Picit talán jobban süti majd a nap, de télen csak kis szögben. A fényt meg a hőt eltükrözi Olaszfaluba! :)
pocahontas | 2012.10.14. 11:18
Nagyon széles lett!
zirciveterán | 2012.10.16. 09:55
Mi lesz a középen felvonózó emberekkel? Ők lesznek az élő kapuk a slalom versenyhez, vagy kordonnal le lesz választva a felvonó, mert ez így nagyon veszélyes !

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.