Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megkezdődött a bérletárusítás az eplényi sípályákra

2012.10.12. Intersport Síaréna

Megkezdődött a bérletárusítás az eplényi sípályákra Aki figyelte mostanában a Nordica Síaréna weboldalán található webkamerát, az észrevehette, hogy az egyes pálya melletti erdőrészből hiányzik egy tetemes darab! A fakivágással megkezdődött az Eplényi sícentrum vadonatúj 6-os számú pályájának kialakítása.
Holnaptól nekiiramodnak a földmunkagépek is, így már biztos, hogy télen egy új pályát lehet kipróbálni Eplényben. Nem kell a természetes havazást kivárni, hiszen Magyarország legnagyobb hóágyú-kapacitása gondoskodik majd az új terület hóbiztosságáról a fagyok beálltával. Az új pálya 500 méter hosszan terül el az egyes pálya közvetlen környezetében.

Az 1-es csákányos felvonó menetirány szerinti jobb oldalán levő erdőből 30 métert vágtak ki a favágók. A felvonó és a néhai erdő között levő 25 méteres, eddig kihasználatlan sávval kiegészülve egy 55 méter széles új pályával bővül a Nordica Síaréna amúgy is változatos kínálata. Az egyes pályával együtt így egy 85 méteres tömböt alkot majd az új szakasz.
Nem kell azonban a telet kivárni a jegyek és bérletek beszerzéséhez. Október 13-án indul és október 26-ig tart a Nordica Síaréna szezonbérleteinek 20 százalék kedvezménnyel történő értékesítése. A bérletek megvásárlására Veszprémben a Hefa Sportboltban, Székesfehérváron a Nitro Store-ban illetve online a Sportokboltja webáruházban van lehetőség.
KOMMENTEK
daniqar | 2012.10.13. 10:03
Félő, hogy a sílifttől jobbra eső terület több napot fog kapni!
jozsifia | 2012.10.13. 13:41
Ez igen! Csak hajszálnyit drágultatok a tavalyihoz képest. Mégis fejlesztetek! szemmelláthatóan
Eplény a legjobb!
Ebele Bálint | 2012.10.13. 13:44
Picit talán jobban süti majd a nap, de télen csak kis szögben. A fényt meg a hőt eltükrözi Olaszfaluba! :)
pocahontas | 2012.10.14. 11:18
Nagyon széles lett!
zirciveterán | 2012.10.16. 09:55
Mi lesz a középen felvonózó emberekkel? Ők lesznek az élő kapuk a slalom versenyhez, vagy kordonnal le lesz választva a felvonó, mert ez így nagyon veszélyes !

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.