Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Megérkezett a hó a hétvégi Snowboard Kupafutamhoz

2011.02.17.
A Burn és Magyar Snowboard Szövetség idei, 3. kupafutamán a Mátraszentistván Síparkban minden jel szerint friss hóban állnak rajthoz a versenyzők. Február 19-én 10 órától GS (Giant Slalom) indul, 13 órától pedig a freestyle versenyzők mérik össze tudásukat a Big Air-en. Vasárnap a legszebb trükköké lesz a főszerep.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Bár az utóbbi időszak nem kényeztetett el bennünket hóval, mára virradóan intenzív havazás kezdődött a Mátrában és most már semmi sem befolyásolja a hétvégi Burn Mátra Open & Billabong Style Matsterz megrendezését. A verseny szervezői és a pálya üzemeltetői folyamatos munkával ideális körülményeket teremtenek a Síparkban. Bár az eddig esett kevés hó miatt az eredetileg tervezett parallel olimpiai versenyszám helyett Giant Slalom indul, a színvonalas verseny garantált a Mátra jelenleg legstabilabban üzemelő síterepének legmeredekebb, fekete-piros pályáján.

SaintPista Funpark
A változó intenzitású hóeséssel, a stabil mínusz fokokkal, a folyamatos ágyúzással, és a mesterséges hóval minden adott az év egyik legnagyobb snowboard eseményhez, amelynek második napján, vasárnap 12.00 órakor a trükkök nagymesterei mérettetnek meg egy új versenyszámban, a Billabong Style Masterzen. A legstílusosabb és legszebb trükkök kivitelezői mesterfokozatot kapnak. Várunk mindenkit Mátraszentistvánon a Síparkban, a Burn Mátra Open-en!

További információk: facebook.com
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 64 vendég és 11 regisztrált felhasználó látogatja.