Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megérkezett a hó a hétvégi Snowboard Kupafutamhoz

2011.02.17.
A Burn és Magyar Snowboard Szövetség idei, 3. kupafutamán a Mátraszentistván Síparkban minden jel szerint friss hóban állnak rajthoz a versenyzők. Február 19-én 10 órától GS (Giant Slalom) indul, 13 órától pedig a freestyle versenyzők mérik össze tudásukat a Big Air-en. Vasárnap a legszebb trükköké lesz a főszerep.
h i r d e t é s
Bár az utóbbi időszak nem kényeztetett el bennünket hóval, mára virradóan intenzív havazás kezdődött a Mátrában és most már semmi sem befolyásolja a hétvégi Burn Mátra Open & Billabong Style Matsterz megrendezését. A verseny szervezői és a pálya üzemeltetői folyamatos munkával ideális körülményeket teremtenek a Síparkban. Bár az eddig esett kevés hó miatt az eredetileg tervezett parallel olimpiai versenyszám helyett Giant Slalom indul, a színvonalas verseny garantált a Mátra jelenleg legstabilabban üzemelő síterepének legmeredekebb, fekete-piros pályáján.

SaintPista Funpark
A változó intenzitású hóeséssel, a stabil mínusz fokokkal, a folyamatos ágyúzással, és a mesterséges hóval minden adott az év egyik legnagyobb snowboard eseményhez, amelynek második napján, vasárnap 12.00 órakor a trükkök nagymesterei mérettetnek meg egy új versenyszámban, a Billabong Style Masterzen. A legstílusosabb és legszebb trükkök kivitelezői mesterfokozatot kapnak. Várunk mindenkit Mátraszentistvánon a Síparkban, a Burn Mátra Open-en!

További információk: facebook.com
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »