Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megnyitották a szánkópályát a Magas-Tátrában

2017.12.06. Bata Attila

Az elmúlt hét havazásai után a december 2-i hétvégén már lehetett szánkózni a Magas-Tátrában. Egyelőre még csak hétvégenként nyitják meg a pályát, de ez hamarosan változni fog.
A tarajkai szánkópálya
A tarajkai szánkópálya
Főszezonban naponta 8:30 és 16:00 között lehet használni a szánkópályát. Esti szánkózásra kedden, pénteken és szombaton nyitják ki a pályát, 19:00 és 21:00 között.

A szánkókat bérelni lehet a tarajkai sikló alsó állomása mellett található Tatry Motion üzletben. Kétórás szánkójegy, amely tartalmazza a négy menetre érvényes siklójegy árát 19 euróba kerül. Ugyanez szánkó nélkül, vagyis csak négymenetes siklójegy 17 euró.

Csak szánkóbérlésre is van lehetőség. A hagyományos szánkó 6 euróba, a sportos kialakítású 10 euróba kerül. Bérlésnél kauciót is le kell tenni, amelyet a végén természetesen visszaadnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Penzion Cikovsky
Teljesen felújított panzió igényes és modern szobákkal és reggelis ellátással a Magas-Tátrában, Tátralomnic sípályáitól 4,5 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Stary Smokovec csillagcsillagcsillagcsillag
A Budapesttől kb. 270 km-re található szecessziós stílusban épült Grandhotel Stary Smokovec Ótátrafüred központjában található 1.018 méter magasan. A Hrebienok sikló kb. 100 méterre található a hoteltől, és kb. 10 perc alatt érjük el a Tátralomnici sípályát autóval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.