Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit 3. lett az Év sportolója-választáson!

2014.12.19. Magyar Sí Szövetség

Miklós Edit, olimpiai 7. helyezett sportolónk újabb rekordot ért el a magyar sísport történelmében: a sportújságírók a legjobbak közé választották, így először lett síző dobogós az Év sportolója-választáson.
A téli olimpián szenzációs 7. helyet szerzett Miklós Edit a háromba került az Év sportolója-választáson, ezzel a sí már a 29. sportág, amely dobogóst ad az Év sportolója szavazás 57 éves történelméhez.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MÚSZ) által megszavazott díjazottakat hagyományosan a Sportcsillagok Gálaestjén hirdették ki csütörtökön este, Budapesten, a Deák téri Akvárium Klubban.

Az öt kategóriában - férfi, női, csapat, edző, szövetségi kapitány – jelentették be a dobogósokat.

Mivel Edit épp Val d'Isere-ben tartózkodik, ahol a Világkupa újabb fordulójában versenyez a hétvégén lesiklásban és szuper-g-ben, ezért nem vehette át személyesen a díjat.

Hosszú Katinka úszó, Berki Krisztián tornász, a Győri ETO női kézilabda csapata, valamint Shane Tusup úszóedző és Stortz Botond, a kajak-kenu szövetségi kapitánya győzött.

A MSÚSZ ismét díjazta a legjobb fogyatékos sportolókat, s újdonság, hogy a gálaesten a nem olimpiai sportágak képviselőinek legjobbjai is elismerést vehetnek át.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.