Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit Beaver Creekben bizonyíthat

2013.11.25. Magyar Sí Szövetség

Miklós Edit már a célegyenesben: alpesi sízőnk számára november 29-én startol a Világ Kupa szezon az amerikai Beaver Creekben.
Az MTK-ba frissen igazolt alpesi sí-versenyző még sosem csúszott ezen a terepen, most viszont három számban is megméreti magát. A Világ Kupa futam előtti hetekben pedig a szomszédos sírégiókban készült VK-pontszerző sportolónk.

- Még nem tudom, milyen a Beaver Creek-i pálya, mert ott még soha sem jártam eddig, most lesz az első versenyem ezen a helyszínen. Amióta kint vagyok Amerikában, a tréningeket Vail-ben és Copper Mountain-ban végeztük. Első nap óriás műlesiklást edzettünk, utána három napig super-g-t, majd egy nap pihenő után a lesiklásra is lehetőségem volt, ráadásul három napon is. Beaver Creekbe hétfőn utazunk át.

- Milyen formában érzed magad?

- Elég jól mentek az edzések, és a kanyartechnikám is úgy alakul, ahogy szeretném. De majd a versenyen eldől, milyen szinten vagyok... Már nagyon várom az idei első versenyemet! Kíváncsi vagyok, milyen pálya vár rám Beaver Creekben, és a többieket is jó lesz látni, hogy hogyan síznek az új szezonban. Szerencsére keddtől 3 edzés nap is lesz a verseny előtt, így alaposan megismerhetjük a pályát.

- Miért Vail-t és Copper Mountain-t választottátok edzőpályának?

- Főleg azért választottuk, mert Beaver mellett található, és nagyon jó ezeken a pályákon készülni. Egyébként rengeteg csapat fordult meg, amíg ott tartózkodtunk, fiúk, lányok egyaránt, ezért nem volt egyszerű a készülés. Délután 1-től volt pályánk, az utolsó menetekben már gyenge fényviszonyok között edzettünk, mivel sötétedett. Sikerült napi 5-6 menetet teljesítenem, több mint 2000 méteren, ami eléggé megterhelő tud lenni. De kezdem megszokni a havat, meg az időeltolódást. A legnagyobb élményt természetesen a lesikló edzések okozták nekem, végre egy kis izgalom... Gyors volt a pálya, és bevallom, jól esett már egy kis adrenalin…!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.