Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit utolsóként rajtolva is pontszerző szuper-G-ben

2016.02.07. Magyar Sí Szövetség

Újra sikerült világkupa pontokat szereznie Miklós Editnek, aki utolsóként rajtolva a 29. helyen ért célba szuper-óriásműlesiklásban, a női alpesi sízők világkupa sorozatának Garmisch-Partenkirchenben rendezett versenyén. A futamot a svájci Lara Gut nyerte a német Viktoria Rebensburg és az amerikai Lindsey Vonn előtt.
Miklós Edit 56-os rajtszámmal, a mezőny utolsó tagjaként startolt egy olvadt és igénybevett pályán a Garmisch-i világkupa szuper-G futamában. Ennek ellenére az első időmérő pontnál a 11. részidőt produkálta, majd jött a technikásabb középső szakasz, ahol kisebb lemaradást összeszedett ugyan, de végül csupán 2.64 százados elmaradással az éllovas Lara Guthoz képest a 29. helyen zárt. A szombati lesiklásban 7. helyezett sízőnk két héttel ezelőtt szerezte szezonbeli első pontjait szuper-g-ben, újabb világkupa pontjaival a szakági ranglista 39. helyén áll.

Kép: Miklós Edit / Facebook Christophe Pallot/Agence Zoom
Kép: Miklós Edit / Facebook Christophe Pallot/Agence Zoom
„Nehezek voltak a körülmények a pályán, és utolsóként rajtolva úgy érzem, a legjobbat hoztam ki magamból. A két nap tanulsága számomra, hogy mindig lehet még jobban teljesíteni, még összeszedettebbnek lenni. Összességében elégedett vagyok a hétvégi eredményekkel, de a szombati lesiklásban szerettem volna egy szebb eredménnyel végezni ” – értékelte teljesítményét Miklós Edit.

A világkupa sorozat a svájci Crans Montanában folytatódik a jövő héten, ahova Miklós Edit már kedden elutazik.
KOMMENTEK
tokes61 | 2016.02.07. 20:26
DH-ban 137 ponttal 12.!!!

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.