Nassfeld: 110 cm vastag hóval kezdődött meg a szezon

2021.12.13. Bata Attila

Hétvégén a karintiai Nassfeld síterepén is megkezdődött az idei síszezon. Ehhez jó alapot adott az előző napok nagyobb havazása. A hegyen 110 cm, a völgyben 70 cm vastag hó várta az első síelőket.
Nassfeld webkamera vasárnap délben
h i r d e t é s
December 11-én a magyarok egyik kedvelt karintiai síterepén, Nassfelden is megkezdődött a szezon. Az első hétvégén már az összes fontosabb lift üzemelt, valamint a gyerekek is számos részen gyakorolhatták a síelést. Összességében, az összes pálya kb. 60%-át már megnyitották az első hétvégén.
Így kezdődött a szezon
A síterepen nyolc büfé és hütte is megnyílt, de az osztrák szabályoknak megfelelően csak elvitelre szolgálnak még ki. Karintiában is december 17-től érkezik meg a változás, amikor 2G-rendszerben (oltottak és betegségből felépültek részére) már lehet szállást foglalni, és a vendéglők belső terei is megnyílnak számukra fogyasztásra.

Fontos tudni, hogy a 2G-igazolást ezen az oldalon lehet az interneten vásárolt síbérlethez társítani előzetesen, így nem kell vele bajlódni és sorban állni a pénztárnál.

További jó hír, a következő hétvégétől a pályáktól távolabbi részeken szállást foglalóknak, hogy az ingyenes síbusz már az első hétvégén is közlekedett.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Arena Franz Ferdinand csillagcsillagcsillagcsillag
Nassfeld egyik legújabb szállodája közvetlenül (100 m) a síterep völgyállomásánál várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Wellness részleg fűtött bel- és kültéri medencével, szaunákkal, gyermekeknek 140 m2-es játszóbirodalom, mászófal!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.