Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeld: 110 cm vastag hóval kezdődött meg a szezon

2021.12.13. Bata Attila

Hétvégén a karintiai Nassfeld síterepén is megkezdődött az idei síszezon. Ehhez jó alapot adott az előző napok nagyobb havazása. A hegyen 110 cm, a völgyben 70 cm vastag hó várta az első síelőket.
Nassfeld webkamera vasárnap délben
Nassfeld webkamera vasárnap délben
December 11-én a magyarok egyik kedvelt karintiai síterepén, Nassfelden is megkezdődött a szezon. Az első hétvégén már az összes fontosabb lift üzemelt, valamint a gyerekek is számos részen gyakorolhatták a síelést. Összességében, az összes pálya kb. 60%-át már megnyitották az első hétvégén.
Így kezdődött a szezon
A síterepen nyolc büfé és hütte is megnyílt, de az osztrák szabályoknak megfelelően csak elvitelre szolgálnak még ki. Karintiában is december 17-től érkezik meg a változás, amikor 2G-rendszerben (oltottak és betegségből felépültek részére) már lehet szállást foglalni, és a vendéglők belső terei is megnyílnak számukra fogyasztásra.

Fontos tudni, hogy a 2G-igazolást ezen az oldalon lehet az interneten vásárolt síbérlethez társítani előzetesen, így nem kell vele bajlódni és sorban állni a pénztárnál.

További jó hír, a következő hétvégétől a pályáktól távolabbi részeken szállást foglalóknak, hogy az ingyenes síbusz már az első hétvégén is közlekedett.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Almresort Gartnerkofel
A modern Almresort Gartnerkofel egy abszolút pályaszállás a nassfeldi sírégió Gartnerkofel részén. A szállás 6 különböző apartman típussal rendelkezik 4 és 12 fő közötti kapacitással, némelyikük saját szaunával is felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Sonnenalpe
2023/24-es síszezonra elkészült prémium, saját szaunás apartmanok Nassfeld - Sonnenalpe részén, 1500 méteres magasságban, a sípályák mellett találhatóak! Apartmanok a 4 fős 2 hálószobásoktól egészen a 16 fős 6 hálóval felszereltekig.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.