Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeld új kerékpárúttal várja nyári vendégeit

2009.06.17. Bata Attila

Nassfeld új kerékpárúttal várja nyári vendégeit Története legjobb téli szezonján van túl a karintiai síparadicsom. Az előző szezonban összesen 556.000 vendégéjszakát regisztráltak a síterep közelében található szálláshelyeken. A nagyszerű téli szezon után már a nyárra figyelnek a síterep üzemeltetői, minél több vendéget próbálnak ilyenkor is idecsábítani.
A nassfeldiek egy ilyen sikeres téli szezon után sem pihennek a babérokon, hanem a tiroli példát követne, megpróbálnak minél többet tenni annak az érdekében, hogy a környék idegenforgalma a nyári szezonban is sikeres legyen. Csak egy igazi vízi élménypark kialakítására 300.000 eurót költöttek. A Millennium Expressz felvonó nyáron is üzemel, és kabinokat alakítottak ki rajta a külön gyerekek számára. A cél az, hogy Nassfeld-ről a családbarát síterep képe is egyre jobban kialakuljon a nagyközönségben.

Az idén adták át a 11,7 km hosszú hegyi kerékpáros utat, amely a Madritsche tetejéről vezet le a völgybe. A pályát úgy alakították ki, hogy akár gyerekekkel is különösebb veszély nélkül használható legyen. Annak sem kell bánkódnia, aki nem hozott magával kerékpárt, hiszen a hegyállomáson lehet bérelni, amelyet a völgyállomáson vissza lehet adni. A közelben üzemel egy golfpálya, és egy sziklalabirintus, ahol inkább a gyermekeket várják. A nassfeldiek a tiroli Serfaus példáját követik azzal, hogy a felnőtteknek napi 34 euróért, a gyermekeknek pedig 19 euróért lehet olyan jegyet váltani, amellyel a síterep összes szolgáltatását igénybe lehet venni.

Tavaly nyáron 428.000 vendégéjszakát töltöttek el a környéken. A helyiek abban reménykednek, hogy a mostani gazdasági helyzetben legalább ezt a számot tartani tudják az idén is. Június 22. és július 8. között közel 4000 Skoda márkakereskedőt várnak a környékre, ekkor mutatják be hivatalosan a gyár új típusát, a Skoda Yeti-t. Ez lesz Karintia eddigi legnagyobb kongresszusa, amelytől körülbelül 1,2 millió eurós bevételt remélnek.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tolnaricum apartmanok
A Tolnaricum Apartmanok a Nassfeld Síközpont vonzáskörzetében (18 km a Millennium Express Sífelvonó) Köstendorfban találhatók, 10 km-re Hermagortól, napos és csendes környezetben, kilátással a hegyekre és a Pressegger tóra.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.