Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfelden december 7-én kezdődik a síszezon

2022.12.06. sielok.hu

Nassfeld idén is bebizonyítja, hogy Karintia leghóbiztosabb síterepe. Ennek köszönhetően – az előzetes terveknek megfelelően – 2022. december 7-én szerdán indul Nassfelden a síszezon.
Kép: Martin Lugger / nassfeld.at
Kép: Martin Lugger / nassfeld.at
Ezen felül, aki Karintia legnagyobb síterepén, Nassfelden kezdi a síszezont, még egy különleges élménynek is a részese lehet. December 10-én egy helyi sztár, Melissa Naschenweng pörgeti fel a 2022/23-as síszezont egy különleges koncerttel, színpada hátterében lenyűgöző téli panorámával. Melissa előtt az osztrák partyzenekar, a Die Draufgänger lép majd fel Tröpolachban, a sípálya völgyállomásán. Ez a szezonnyitó lesz a régió első tanúsítottan környezettudatos rendezvénye.
Melissa Naschenweng koncertje nyitja a szezont
Melissa Naschenweng koncertje nyitja a szezont
Nassfeld nagy hangsúlyt fektet az energiahatékonyságra és a klímavédelemre. A lifttársaság több mint 3,5 millió euró összegben hajtott végre áramfelhasználást csökkentő és energiahatékonyságot növelő technikai fejlesztéseket, telepített a pénztáraknál a sorban állási időt csökkentő jegyautomatákat, valamint szerezte be a legmodernebb pályakarbantartó gépeket. 460 modern hóágyú járul hozzá évek óta 20%-kal kevesebb energiafelhasználással, de 30%-kal nagyobb hatékonysággal a főbb sípályák garantált hóval borításához mindössze 5-6 nap alatt.
Kép: Martin Lugger / nassfeld.at
Kép: Martin Lugger / nassfeld.at
A fenntartható sípálya üzemeltetésre is nagy hangsúly helyeznek Nassfelden. Ezért a síterep áram szükségletét 100%-ban megújuló energiaforrásokból fedezik.

110 km hóbiztos sípálya 30 modern sífelvonóval, síterep értékelések legjobbja több kategóriában és még mindig Ausztria TOP10 síterepének egyike.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Chalet Kammleitn
Tradicionális alpesi panzió Karintiában, a nassfeldi sítereptől 4 km-re. 2, 3 és 4 ágyas szobák félpanziós ellátással, szaunázási lehetőséggel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.