Nassfelden december 7-én kezdődik a síszezon

2022.12.06. síelők.hu

Nassfeld idén is bebizonyítja, hogy Karintia leghóbiztosabb síterepe. Ennek köszönhetően – az előzetes terveknek megfelelően – 2022. december 7-én szerdán indul Nassfelden a síszezon.
Kép: Martin Lugger / nassfeld.at
h i r d e t é s
Ezen felül, aki Karintia legnagyobb síterepén, Nassfelden kezdi a síszezont, még egy különleges élménynek is a részese lehet. December 10-én egy helyi sztár, Melissa Naschenweng pörgeti fel a 2022/23-as síszezont egy különleges koncerttel, színpada hátterében lenyűgöző téli panorámával. Melissa előtt az osztrák partyzenekar, a Die Draufgänger lép majd fel Tröpolachban, a sípálya völgyállomásán. Ez a szezonnyitó lesz a régió első tanúsítottan környezettudatos rendezvénye.
Melissa Naschenweng koncertje nyitja a szezont
Nassfeld nagy hangsúlyt fektet az energiahatékonyságra és a klímavédelemre. A lifttársaság több mint 3,5 millió euró összegben hajtott végre áramfelhasználást csökkentő és energiahatékonyságot növelő technikai fejlesztéseket, telepített a pénztáraknál a sorban állási időt csökkentő jegyautomatákat, valamint szerezte be a legmodernebb pályakarbantartó gépeket. 460 modern hóágyú járul hozzá évek óta 20%-kal kevesebb energiafelhasználással, de 30%-kal nagyobb hatékonysággal a főbb sípályák garantált hóval borításához mindössze 5-6 nap alatt.
Kép: Martin Lugger / nassfeld.at
A fenntartható sípálya üzemeltetésre is nagy hangsúly helyeznek Nassfelden. Ezért a síterep áram szükségletét 100%-ban megújuló energiaforrásokból fedezik.

110 km hóbiztos sípálya 30 modern sífelvonóval, síterep értékelések legjobbja több kategóriában és még mindig Ausztria TOP10 síterepének egyike.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓK (2)
Alpenhäuser Marcius csillagcsillagcsillagcsillag
A Marcius alpesi házak a Nassfeld szívében, közvetlenül a pályák mellett fekszenek, 1413 méteren. A hagyományos stílusú, kandallós házakban 2-4 és 4-6 személyes, önellátásos apartmanokat kínálnak a vendégeknek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (4)
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalets & Glamping Nassfeld
2022-ben átadott, új, önálló, 4-6 fős házak és 2-3 fős "lombkorona" házikók közvetlenül Kötschach sípályái mellett, 25 km-re Nassfeld sípályáitól. Állatbarát szálláshely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.