Kreischberg, Stuhleck: újabb osztrák síterepek nyitnak ki

2022.12.06. Bata Attila

Az előző hétvégéken fokozatosan újabb és újabb osztrák síterep nyitotta meg a kapuit. Ezen a héten nem kell a hétvégéig várni, hiszen Ausztriában csütörtök munkaszüneti nap, így sok síterep ekkora vagy még egy nappal korábbra időzítette a nyitást.
Hauser Kaibling
h i r d e t é s
Az előző nyitási hullám hosszú listáját most nem fogjuk megismételni, csak néhány ismertebb, és főleg a közelebb található síterepre hívjuk fel a figyelmet. Az most is elmondható, hogy idény elején még ne várjunk sok üzemelő liftet és pályát, ezekről fontos tájékozódni az adott síterep oldalán.

December 7-én nyitnak

Ezen a napok kezdi meg a szezon például Karintia legnagyobb síterepe Nassfeld. Karintiánál maradva, szintén mától üzemel Weinebene.

A schladmingi síhinta négy hegye közül kettő (Planai és Reiteralm) üzemel, hozzájuk csatlakozhat Hauser Kaibling és Hochwurzen is. Előbbin az összes pálya és lift üzemel a középállomások feletti részen.

December 8-án nyitnak

Az ünnepnapon számíthatunk a közeli és népszerű célpontok nyitására. Eljött a nap Kreischberg, Lachtal és Stuhleck számára is.
15% besíző akció Kreischbergi pályaszálláson!
Zauchensee mai videó. A síterep már nyitva. Tegnap kb. 20 cm hó hullott. Csütörtökön újabb pályákat nyitnak.
Múlt heti salzburgi körképünkhöz képest annyi a változás, hogy ezen a napon kinyit
Shuttleberg Flachauwinkl-Kleinarl Absolut Park

December 9-10-én

A karintiai fürdőhely Bad Kleinkirchheim pénteket választotta szezonkezdetnek, Klippitztörl pedig szombatot. Ugyanerre a napra halasztotta a korábbi nyitási terveit Grebenzen és Hochrindl.

További nyitások

A legismertebb síterepek java már kinyitott. A többiek, néhány kivételtől eltekintve, a december 17-i hétvégét célozták meg nyitásnak. Néhány síterep pl. Hochkar elhalasztotta a mostani nyitását későbbre.

A következő időszakban téliesre fordul az időjárás az osztrák hegyekben, lehűlés újabb adag havazás is várható a következő héten.
KOMMENTEK
Sculi | 2022.12.07. 05:53
Dec. 08.-án próbahétvégére nyit a Wildkogel Aréna is, majd 16.-tól rendes szezon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Pool Villas
Vadonatúj, luxus színvonalú, 2023. február 18-tól foglalható házak a kreischbergi kabinos alsó állomásától 350 méterre. Az exkluzív berendezésű, 8-12 fős házak mindegyikéhez szauna ill. pezsgőfürdő v. kültéri, fűtött medence tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Alpin Murau csillagcsillagcsillag
A hotel 2006 végén nyitotta meg kapuit az Alpok szívében, Murauban, mely kedvező áraival, barátságos vendéglátóival várja egész éven át az aktív sportok szerelmeseit. Szauna, csoportszoba, internet, sítároló van a házban!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.